Spektakel ROLKA v soboto, 30. junija na Bledu

Spektakel ROLKA v soboto, 30. junija na Bledu (foto: profimedia) profimedia
26. 6. 2018

Vabljeni na športni spektakel v pravljičnem ambientu Bleda. 

30. junij 2018 – glavna promenada – Bled

RO7KA, športno tekmovanje z retro deskami, se bo v sedmi ediciji zgodila na pravljični lokaciji, magični promenadi ob Blejskem jezeru. Letošnji poletni dogodek na prostem bo poleg že ustaljenega zabavnega programa vseboval veliko popolnoma novih, vznemirljivih vsebin.

V sedmo RO7KO bomo odveslali ob 9.00 z aktivisti Balkan River Defence, največjo Evropsko akcijo za ohranjanje divjih rek, ki na svoje dogodke privablja množice ljubiteljev narave.

Občudovalci in mimoidoči boste lahko posedali v urejenih kotičkih, ustvarjali z otroki in si pogledali ponudbo s stojnic. Ob 11h se začne trening, ljubitelji športa pa boste ta čas uživali na pikniku ob travi, kjer bo poskrbljeno tudi za lačne in žejne, surf šola Manawaivas bo peljala na tarp surfing.

Ob 13h se začne tradicionalno rolkarsko tekmovanje v treh panogah:

  • slalom + tapkanje, 
  • hippie jump, ki bo letos zares poseben, saj se bo podiral Guinnessov rekord! Zmagovalec bo zapisan v sam vrh svetovnih rolkarskih dosežkov.
  • Za konec pa še velika atrakcija tekmovanja, triki na klančini, ki se bodo izvajali kar na jezeru!

Dobro družbo vam bosta delala 'oče skate kulture' pri nas, Dalaj Eegol in njegov pajdaš z žametnim glasom, Toni Cahunek. Najboljši bodo poleg rekordov in večne slave domov odšli tudi z denarnimi nagradami!

Dogodek je prijazen otrokom in mladim družinam.Vaši malčki bodo tudi sami lahko preizkusili svoje rolkarske spretnosti v 'šoli rolkanja'  z učitelji projekta Flow ramps, mlajši in manj izkušeni pa se bodo lahko zabavali na ustvarjalnih delavnicah. 

Ko bodo znani zmagovalci zgodovinskega dogodka, podarjene titule pa pridejo na vrsto še vsi obiskovalci - s tombolo, kjer bo moč osvojiti bogate nagrade.

Da bo konec res dober in vzdušje še naprej vrhunsko, bodo poskrbeli indi rokerji Koala Voice.  Za najbolj vztrajne sledi še after v klubu Stop, kjer se boste lahko do konca razplesali ob zvokih znanih slovenskih djev; Alpha Male, Bakto, Borka, feentz&Ivanhoe, Lavka in Softskinson.

Dogodek je za obiskovalce brezplačen (z izjemo prijavnine za tekmovalce)! Prijave  na: prijave@hudeshoezz.com (prijavnina znaša 5€).

Timeline:

  • 9.30 začetek dogodka z Balkan River Defence
  • 10.00 dj program
  • 11.00 trening, tarp surfanje z Manawai
  • 13.00 začetek tekmovanja
  • 21.00 Koala Voice
  • 23.00 after v Clubu Stop

Več o dogodku spremljajte na fb strani: HudeShoezzRolka/