Spoznajte največja oboževalca Klemna Čebulja

Spoznajte največja oboževalca Klemna Čebulja (foto: Instagram) Instagram
27. 9. 2019

Klemen Čebulj je zagotovo eden od glavnih motorjev slovenske odbojkarske reprezentance. Veliki fant iz Koroške slovi po svojih zabijanjih, a tudi prefinjenih preigravanjih.

Postavni 27- letnik, ki ima vedno popolnoma urejeno pričesko, je brez dvoma tudi najbolj priljubljen med predstavnicami nežnejšega spola, a njegovo srce je že davno oddano. Lepotec je že tri leta poročen z lepo Saro s katero pa sta bila že pred poroko dolgoleten par. Klemen in Sara sta se poročila v Kodarinovem Mlinu v Dragonji, na poroko pa sta povabila le najbližje prijatelje in družinske člane.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family is everything👪 love this moments ❤️#cebuljgang #familygoals Photo by @alenpajenk & @saracebulj.ph

A post shared by Klemen Čebulj (@klemencebulj) on

Istega leta sta zakonca Čebulj dobila še malega Louisa, mi je zdaj že pravi mali navihanec, ki stiska pesti za svojega očka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family is the most important thing in my life! Love you princess and our crazy monkey ❤️👪 #familygoals #cebuljgang #theprojectfamily 📷: @lazendicevanika @nlp.studio

A post shared by Klemen Čebulj (@klemencebulj) on

Klemen, ki je večino pretekle sezone preživel na Kitajskem, bo v novi sezoni nosil dres aktualnega svetovnega klubskega prvaka, Trentina. Po Gregorju Jerončiču, Tinetu Urnautu in Janu Kozamerniku bo Čebulj še četrti Slovenec, ki bo član tega slovitega kluba. Dva metra veliki fant iz Slovenj Gradca bo tako oblekel dres še petega italijanskega kluba. Pred tem je bil še član San Giustina, Ravenne, Lube Civitanove, s katero je bil italijanski državni in pokalni prvak, in Milana. Tako se bodo Čebuljevi letos namesto na Kitajsko odpeljali v bližnjo Italijo, kar jim veliko bolj odgovarja kot življenje v velikem Šanghaju. 

»S soigralcem, ki je bil po narodnosti Italijan, nisva živela v olimpijskem centru, temveč v mestu, Šanghaju. Živel sem življenje kot preostali Kitajci, lahko smo se gibali naokrog, z menoj je bila tudi družina. Prva dva meseca in pol sem sicer živel sam, v sredini decembra pa sta prišla tudi soproga in sin,« pojasni Klemen, ki je vesel, da se skupaj z družino seli v Trentino.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najlepsa hvala vsem za lepe zelje in misli! Grazie a tutti per bellissima auguri! Thank you all for beautiful wishes! 😘

A post shared by Klemen Čebulj (@klemencebulj) on

Avtor: L.T. 

Preberite še: Spoznajte družino Tineta Urnauta ali Klemen Čebulj o življenju na KItajskem.