Športi Promocijsko sporočilo

Sprejmite izziv in skupaj z ženskami z vsega sveta ekspresno oblikujte telo (s slovensko aplikacijo, ki ji ni para!)

6. 2. 2024
Deli
Sprejmite izziv in skupaj z ženskami z vsega sveta ekspresno oblikujte telo (s slovensko aplikacijo, ki ji ni para!) (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Svetovno znano slovensko licencirano kondicijsko trenerko Vido Macura Maglica, katere aplikacija Extreme Training® je osvojila svet, zdaj že res poznamo vse, ki nas zanima hitro oblikovanje telesa brez pretiranega odrekanja. Njena aplikacija namreč prinaša rezultate, ki si jih v ogledalu želi videti vsaka ženska. Če ste med njimi, sprejmite njen novi izziv!

Najprej vam bomo osvežili spomin, kako se je začela Vidina zgodba o uspehu. Leta 2020, takoj po Vidinem globalnem lansiranju fitnes aplikacije za ženske pod imenom zaščitene blagovne znamke Extreme Training®, je ta zasedla 1. mesto na svetu po inovativnosti med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes. Temu pa so sledili sami uspehi. Vida Maglica Macura je lani postala obraz sejma Dubai ACTIVE, največjega sejma športa in zdravja na svetu, nato pa je še v Riminiju na največjem evropskem sejmu športa in zdravja v Evropi ponovno pritegnila ogromno pozornosti. Po predstavitvi vadbe na glavnem odru so obiskovalci namreč čakali v vrsti, da so jo lahko spoznali od blizu. 

Prav nič drugače pa ni bilo pred kratkim na sejmu World Sport Istanbul, ki je potekal od 10. 1. do 13. 1. v Tučiji. Sejem je gostil ogromno obiskovalcev, Vida Macura Maglica pa je bila ne le obraz sejma, temveč tudi glavna gostja sejma. Poimenovali so jo ''world sport famous fitness trainer Vida Macura Maglica''. Potem ko je izpeljala trening na glavnem odru, enega v petek in enega v soboto, pa so obiskovalci v dolgih vrstah čakali na fotografiranje s slavno licencirano kondicijsko trenerko Vido Macura Maglica. Tako zelo uspešna po vsem svetu je namreč njena aplikacija Extreme Training®, ki je že neštetim pomagala k zdravemu preoblikovanju postave in večji samozavesti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

In zdaj k novemu izzivu ...

10. 2. 2024 v aplikaciji Extreme Training® štarta Beginner Challenge (izziv za začetnice), ki se mu bodo prav gotovo pridružile ženske z vsega sveta, ki bi rade na tako preprost in obenem učinkovit način oblikovale svoje telo. Vidne rezultate lahko namreč pričakujete že po dveh tednih treningov (trikrat na teden po eno uro), in to brez diete. Do sanjske postave je Vida pomagala že več kot 20 tisoč ženskam. 

To vse je gotovo dovolj tehten razlog, da se tudi sami pridružite družini Extreme Training®. Svetovno znano aplikacijo si kar takoj naložite TU.

Vida Macura Maglica

Kaj vse prejmete, če sprejmete izziv Beginner Challenge?

♥ Čaka vas 6-tedenski program vodenih treningov.

♥ Treningi bodo prilagojeni začetnicam.

♥ Trenirali boste ena na ena s svojo virtualno osebno trenerko Vido Macura Maglica (in obenem z nešteto dekleti po svetu).

♥ Na voljo vam bo 24/7 podpora profesionalne športnice, trenerke z bogato športno kariero, nekdanje državne prvakinje v karateju, globalne elitne trenerke Vide Macura Maglica.

♥ Sproti boste lahko spremljali svoj napredek in se v ogledalu kmalu (viden rezultat že v samo 2 tednih) razveselile preoblikovanega fit telesa.

♥ Ob treningih boste imeli tudi dostop do vseh 1.825 zdravih predlogov jedi z recepti.

♥ Trenirate lahko za samo 0,96 evra na teden. 7 dni pa vam je na voljo, da brezplačno preizkusite Beginner Challenge.

Vse to so razlogi, da res ne oklevate več, naložite si aplikacijo Extreme Training®, da zelo kmalu (10. 2.) začnete svojo pot do res lepe postave in zdravega telesa.

Vida Macura Maglica