Ste že preizkusili zumbo? Tole je dogodek, ki vas bo navdušil

Ste že preizkusili zumbo? Tole je dogodek, ki vas bo navdušil (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
15. 3. 2022 Promocijsko sporočilo

Ste tudi vi pogrešali vzdušje 'live' dogodkov? Če bi se radi zabavali v Zumba ritmih in razmigali svoje boke s širokimi nasmehi na obrazu, morate prebrati tole ...

Zumba je dinamična in razburljiva plesna vadba ob eksotični latinskoameriški glasbi, pri kateri se izmenjujejo počasni in hitri ritmi. Osredotoča se oblikovanje in ojačanje celotnega telesa, predvsem pa na mišične skupine zadnjice, rok, nog ter trebuha in na najpomembnejšo mišico telesa: vaše srce!

Je nezapleten skupek krepilnih vaj in enostavnih plesnih korakov, ki ob seksi in energičnih latinskoameriških ritmih ustvarjajo vzdušje razgretega plesišča, a obenem prinašajo vidne rezultate.

Ste pripravljeni, da se zazibate v ritmih zumbe?

Ker se življenje počasi vrača na stare tire se v dvorane vrača tudi tradicionalni New Year - New You Zumba Party, tokrat z imenom New Times - New You.

Vabimo vas, da se pridružite Welcome Spring Zumba Party-ju, kjer bomo skupaj pozdravili pomlad tako kot mi najbolje znamo – s plesom in pozitivno energijo!

Za vas pripravljajo športno obarvano zabavo in pester spremljevalni program. V ritme ZUMBE vas bodo popeljali nasmejani in energični Zumbalicious Crew, prepotili se boste ob gostujoči vadbi BADASS BEJBA by Manca Šepetavc, z nami pa bo tudi prehranska svetovalka Simona Fabjan.

𝐊𝐃𝐀𝐉? Sobota, 26.3.2022 ob 18:00.
𝐊𝐉𝐄? Športna dvorana Medvode (Ostrovrharjeva ulica 4, 1215 Medvode).
𝐊𝐃𝐎? Vsi, ki radi migamo in smo radi v dobri družbi.
𝐕𝐒𝐓𝐎𝐏𝐍𝐈𝐍𝐀: 30 eur, v predprodaji 25 eur
𝐍𝐀𝐊𝐔𝐏 𝐕𝐒𝐓𝐎𝐏𝐍𝐈𝐂: https://zumbaliciouscrew.com/zumba-party/

Na dogodku vas bodo razvajali z degustacijo različnih dobrot, vsak udeleženec bo prejel praktično darilo, potegovali pa se boste lahko tudi za super nagrade sponzorjev!

Značke: zumba