To je pravi influencer! Victor Assaf – prava definicija športnika, ki se ne preda

To je pravi influencer! Victor Assaf – prava definicija športnika, ki se ne preda (foto: Instagram) Instagram
28. 8. 2019

Pred 6 leti se je Victorjevo življenje obrnilo popolnoma na glavo. 22. septembra 2012 je po cross-fit tekmi The Strongman Challenge, kjer je osvojil skupno 2. mesto, skočil na svoj motor in odpeljal proti domu.

»Priznam, rad sem vozil hitro, a takrat je šlo vse narobe. Na enem od mostov me je vrglo, močno sem se trudil, da ne bi padel z motorja in z mostu, zato je nastala velika sila. Dobil sem hud udarec v sprednji del telesa, čeljust sem imel zlomljeno na treh delih, odrezati so mi morali roko, a sem preživel,« se spominja 29-letni Victor iz Ekvadorja, ki pravi, da se mu nesreča ne zdi nujno slaba stvar, saj mu je spremenila življenje. Zdaj vse skupaj vidi bolj jasno in ve zakaj živi.

Postal je cross-fit trener, prav tako pa ni zanemaril svojega telesa, saj vak dan redno trenira, ustanovil je svojo znamko majic ter nastopa kot motivacijski govornik. Na Instagramu ima 15. 000 sledilcev (imel jih je že veliko več, a so mu vdrli v profil), ki jih s svojo voljo in močjo vsak dna znova motivira.