To so 3 stvari, ki bodo izboljšale vaše športne aktivnosti

To so 3 stvari, ki bodo izboljšale vaše športne aktivnosti (foto: Profimedia) Profimedia
21. 3. 2022 Promocijsko sporočilo

Šport je lahko resnično kakovosten le, če med njim nimate v roki telefona, denarnice ter ključev, ki vam opletajo v žepu ali pa so zatlačeni za oblačila. Ste do zdaj že našli pravo rešitev, kako se odpraviti na tek ali v fitnes brez vseh teh motečih stvari?

#1 Torbica za okrog pasu

Športna torbica, ki jo nosite okoli pasu, se še vedno ni povsem znebila malce negativnega prizvoka, sploh med moškimi, pa vendar je boljša izbira kot ključi, zavezani med vezalke, ali nahrbtnik, ki nam praviloma skače po hrbtu. Vanjo pa lahko poleg telefona spravite tudi denarnico, če si morda po treningu zaželite pijače ali prigrizka.

Omislite pa si lahko tudi armband - športni trak oziroma torbica za telefon, ki se pripne na vašo roko. 

#2 Slušalke

Kako bi drugače kvalitetno prisluhnili motivacijskemu seznamu predvajanja glasbe ali novi epizodi najljubšega podkasta?

#3 Telefon

V današnjem času imamo telefon ves čas pri sebi ali v rokah, tudi pri športnih aktivnostih. Poslušamo glasbo ali podkaste, mogoče gledamo videovsebine ali celo odpisujemo na elektronsko pošto. 

NAGRADNA IGRA: V sodelovanju s Telemach podarjamo Apple iPhone 13 PRO 128GB in vse, kar morate storiti je rešiti enostaven kviz. Kliknite TUKAJ.

Da pa boste vedno dosegljivi in povezani, potrebujete mobilnega operaterja s paketom, ki bo zadovoljil vse vaše želje.

Mobilni paketi družine VEČ sodijo med največje Telemachove prodajne uspešnice in jih redno nadgrajujejo zaradi vedno večjih potreb uporabnikov. V skladu s strategijo zagotavljanja najboljše uporabniške izkušnje so nenehnih izboljšav deležni tako novi kot obstoječi uporabniki. Po tem, ko so leta 2019 v podjetju poskrbeli za pravo revolucijo in v paketu NAJVEČ ponudili neomejen prenos podatkov, so zdaj poskrbeli za še en mejnik, s katerim bodo navdušili svoje uporabnike. S 15. februarjem 2022 je po novem tudi v najbolj prodajanem paketu ŠE VEČ prenos podatkov neomejen.

V paketu ŠE VEČ je hitrost omejena na 350 Mbps, medtem ko nudijo paketi NAJVEČ pravo izkušnjo 5G s hitrostmi do 1 Gbps. V primerjavi s paketom ŠE VEČ vključuje paket NAJVEČ tudi glasbeno aplikacijo TIDAL in ugodnejše cene mobilnih naprav. V paketu VEČ se je količina prenosa povečala z obstoječih 5 GB na 10 GB. Ne glede na vse nadgradnje se cene mobilnih paketov ne spreminjajo.

Več na telemach.si.