V Polleo Sportu vlada nogometna evforija

27. 6. 2018 Promocijsko sporočilo

Svetovno prvenstvo v nogometu, ki se odvija v Rusiji med 14.6. in 15.7.2018 je popolnoma zavzelo svet in povzročilo nogometno vročico, ki trenutno vlada svetu! Športni navdušenci širom Slovenije vsak dan spremljajo svoje favorite, ter navijajo, da se uvrstijo na sam vrh posamezne skupine.

Navijanje pa ob nogometnih tekmah s seboj prinese veliko nezdrave hrane in pijače, ki jo zaužijemo med gledanjem tekem. Si predstavljate kar cel mesec nezdravega prehranjevanja in pitja alkoholnih pijač?

To svetovno prvenstvo ste lahko kar brez skrbi

Polleo Sport je pred začetkom svetovnega prvenstva predstavil prvo proteinsko pivo v Sloveniji! Proteinsko pivo je rezultat trdega dela in preizkušanj Daruvarske pivovarne v sodelovanju s Polleo Sportom. Gre se za edinstveno pšenično ale pivo, ki je nefiltrirano, ter obogateno s proteinom sirotke. Vsaka steklenica vsebuje med 5g in 7g whey proteina. Na voljo je z zmanjšanim deležem alkohola, zaradi česar je popoln za vse ljubitelje piva, ki skrbijo za svojo formo in zdrav način življenja.

Ob proteinskem pivu pa lahko v Polleo Sportu najdete tudi razne zdrave prigrizke, crackerje, čokoladice, ob katerih bo navijanje sladko, a ob tem tudi zdravo, ter ne bo škodovalo tvojemu poletnemu telesu!

Najnižje cene najkvalitetnejših proteinov

Vsi privrženci zdravega in aktivnega življenjskega stila, pa se do 30.6. lahko z novimi zalogami športne prehrane pripravijo na poletje. V sklopu svetovnega prvenstva so v Polleo Sportu na voljo najnižje cene najkvalitetnejših proteinov na evropskem tržišču. Ob popularnem Impact Whey Proteinu, Delicious Wheyu znamke QNT, Scitec Whey Protein Professionalu, je na voljo tudi Optimum Nutrition Gold Whey Standard, ki v svetu velja za številko 1 in najkvalitetnejši protein, z najnižjo ceno v celotni Evropi!

Skok v Polleo Sport poslovalnico ali na spletno trgovino, ter izkoristi nogometno evforijo, ki je prevzela Polleo Sport in hudo spustila cene izdelkom, ki ti bodo tudi ob navijanju omogočili ostati fit!

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!