V Slovenijo sredi decembra prihaja Nira

24. 11. 2016 Promocijsko sporočilo

Tu je Kiin najbolj presenetljiv in nenavaden križanec, ki so ga kdajkoli naredili. Predstavljamo novi hibridni križanec Kia Niro, ki se je izkazal za prodajno uspešnico.

Od julija več kot 23.000 naročil za Nira po vsej Evropi

Novi Kia Niro se je že zelo zgodaj izkazal za Kiino prodajno uspešnico, saj so evropski trgovci od njegove predstavitve v začetku poletja prejeli že več kot 23.000 naročil.

S tem avtom boste doživeli najboljše iz sveta modernih križancev: kompaktno zunanjost, prostorno in prefinjeno notranjost - vse popolnoma usklajeno z najboljšimi lastnostmi pravega hibrida z zelo učinkovitim, toda varčnim motorjem z nizkimi emisijami.

Prodajno pot bo novi Niro v Sloveniji začel sredi decembra, ko bodo znane cene in opreme.

Praktičnost in dizajn, združena z učinkovitim hibridnim pogonom

S tem avtom boste doživeli najboljše iz sveta modernih križancev: kompaktno zunanjost, prostorno in prefinjeno notranjost - vse popolnoma usklajeno z najboljšimi lastnostmi pravega hibrida z zelo učinkovitim, toda varčnim motorjem z nizkimi emisijami. Vzporedni hibridni pogon kombinira 1,6-litrski GDI bencinski motor z litij-ionskim polimernim baterijskim sklopom in elektro motorjem z močjo 32 kW. Moč na prednji kolesi prenaša 6-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko. Nirove emisije ogljikovega dioksida znašajo le 88 g/km, poraba goriva pa zelo skromnih 3,8 l/100km (kombinirano, novi evropski vozni cikel).

Priljubljen tako med poslovnimi kot fizičnimi osebami

Doslej izdobavljena vozila Niro je prejelo 46 % fizičnih oseb, medtem ko je bilo preostalih 54 % prodanih flotnim kupcem.  Niro je zato za Kio pomemben model, saj želi korejska znamka množičneje prodreti med flotne kupce, ki jim lahko z Nirom ponudi nizke stroške vzdrževanja in emisije ogljikovega dioksida.

Samodejno zavira in je prijazen do pametnih telefonov

Ključni pripomočki, ki jih prinaša Niro, so napredni asistenčni sistem DRIVE WISE, ki med drugim vključuje samodejno zaviranje v sili z zaznavo pešcev. Kupci Nira lahko izbirajo med številnimi povezljivostnimi pripomočki, kot so Android Auto™ in Apple CarPlay™ ter Kiin lastni sistem povezljivostnih storitev (Kia Connected Services). Vozilo, prijazno do pametnih telefonov, nudi brezžično polnjenje pametnih telefonov in premijski avdio sistem znamke JBL z osmimi zvočniki. Hibridni križanec lahko vleče prikolico s težo do 1.300 kg, kar je izjemna zmogljivost za tovrstna vozila.

Najdaljša evropska garancija ostaja močan argument

Tako kot vsi ostali modeli Kia tudi Niro s 7-letno garancijo (do 150.000 km, prva tri leta brez omejitve prevoženih kilometrov) strankam zagotavlja brezskrbnost in duševni mir, česar ne nudi noben drug proizvajalec hibridnih križancev v Evropi.

Prodajno pot bo novi Niro v Sloveniji začel sredi decembra, ko bodo znane cene in opreme.

Značke: Kia Niro