Vabljeni na Pokljuko: Akcija Očistimo naše gore zaključuje že 7. sezono

7. 10. 2016 Promocijsko sporočilo

Zavarovalnica Triglav z akcijo Očistimo naše gore že sedmo leto spodbuja spoštovanje in ljubezen do okolja, aktivno preživljanje prostega časa za vse generacije in varno obiskovanje gora.

Predani planinci in podporniki projekta so letos očistili poti do več kot 75 priljubljenih izletniških točk in z biorazgradljivimi vrečkami opremili prav toliko planinskih koč, otroci pa so se razveselili dveh novih otroških igrišč ob planinskih domovih.

V sedmih letih so planinci skupaj očistili naravo za kar več kot 28 ton smeti, od tega samo letos za več kot 1 tono.

Zaljuček letošnje akcije 8. oktobra na Pokljuki

Ob tej priložnosti ste vabljeni, da se pridružite zaključku letošnje akcije, ki bo v soboto, 8. oktobra 2016, na Pokljuki. Akcijo se bo začela ob 10. uri na terasi Športnega centra Triglav na Rudnem polju. V družbi slovenske biatlonske reprezentance in opremljeni s simboli akcije – biorazgradljivimi vrečkami za pobiranje odpadkov, rokavicami in majicami Očistimo naše gore – bomo skupaj očistili v jesenske barve odeto pokljuško planoto. Dogodku se bodo pridružili tudi oskrbniki planinskih koč, ki bodo tekmovali za laskavi naziv najboljše planinske sladice.

Dogodek je primeren tudi za najmlajše. Ti se bodo spoštljivega odnosa do narave (na)učili s Kuža Pazijem, ki bo otrokom pomagal pri pobiranju odpadkov. Preizkusili se bodo lahko še v lovu na skriti zaklad v zabavni in pustolovski igri geolov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri