Valter Birsa in Tim Matavž vabita na 6. dobrodelni nogometni spektakel

Valter Birsa in Tim Matavž vabita na 6. dobrodelni nogometni spektakel (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
18. 6. 2015

Od petka 19. junija do nedelje 21. junija se bo na nogometnem igrišču v Biljah že šesto leto zapored odvijal dobrodelni nogometni spektakel.

Dobrodelni nogometni spektakel v Biljah je tridnevni projekt, katerega cilj je promocija zdravega duha v zdravem telesu z glasbenim in dobrodelnim pridihom.

Prvi dan je namenjen druženju mladih ob večernem koncertu, drugi dan nekoliko starejši populaciji, tretji pa je obarvan v tradicionalnem športnem duhu z veliko nogometno tekmo, ki jo bodo odigrali znani Slovenci in drugi. Prireditev se zaključi v ritmih žive glasbe.

Valter Birsa in Tim Matavž sta s prvimi nogometnimi koraki začela prav v biljenski šoli, k sodelovanju na tekmi pa bosta povabila številna znana imena iz sveta športa, estrade, gospodarstva in politike. Pridružili se jim bodo zagotovo:

Zvonimir Boban, Anže Kopitar, Vasilij Žbogar, Jakov Fak, Dejan Zavec, Primož Kozmus, Miran Srebrnič, Denis Avdić, pater Bogdan Knavs, 6pack Čukur, Matjaž Smodiš, Miran Pavlin, Rok Perko, Jure Košir ter predsednik RS Borut Pahor, ki je častni pokrovitelj dogodka.

Organizatorji si želijo s tem dogodkom zbrati čim več finančnih sredstev, ki se bodo v celoti namenila fundaciji Vrabček upanja, ki skrbi za invalidno mladino v Stari gori in Porodnišnici v Šempetru pri Gorici, ki skrbi za novorojenčke iz obeh strani meje in letos praznuje častitih 50 let.

Vabljeni v Bilje!

6. dobrodelni nogometni spektakel Bilje

Več na www.kgs.si