Vaš otrok v družbi Dejana Zavca, Anžeta Kopitarja, Sare Isaković …

16. 7. 2012 Promocijsko sporočilo

Si želite, da bi vaš otrok doživel nepozabno dogodivščino - dan v družbi enega od devetih slovenskih športnih junakov?

Najboljši slovenski boksar Dejan Zavec je prepričan, da bi se morali vsi otroci ukvarjati s športom – pa čeprav 'le' rekreativno: "Rekreacija je nekaj najlepšega. Pomembna sta druženje in dobro počutje na treningih, ne pa tekmovanje v tem, kdo ima lepše športne čevlje ali bolj izklesane mišice."

Tudi Dejan je začel tako kot vsi drugi – pri osnovah. "Sploh nisem znal boksati, to sem si le želel. K sreči se je potrdil pregovor, da vaja dela mojstra. Delo se vedno poplača z zmago na dolgi rok – takšno ali drugačno. V vsakem športu in pri vsaki stvari je tako," je povedal svetovni prvak, ki vabi vse – tako fante, kot tudi dekleta – med 6. in 15. letom starosti, da se mu pridružijo. Vaše družbe pa bodo seveda zelo veseli tudi drugi športni junaki.

Dan z mojim športnim junakom

Le kdo si ne bi želel spoznati srebrnih olimpijk iz Atlante oziroma Pekinga, paraolimpijske šampionke v namiznem tenisu, hokejista, teniškega igralca in telovadca, ki spadajo med najboljše na svetu, prvega Slovenca v košarkarski ligi NBA ali moža, ki je z zadetkom s polovice igrišča naše popeljal na evropsko prvenstvo v nogometu?

Nova nagradna igra, ki poteka v sklopu akcije Dan z mojim športnim junakom, zagotavlja 90 dodatnih mest. Nakup ni pogoj za sodelovanje!

Vse, kar morate storiti, da prijavite svojega otroka, je, da odgovorite na enostavno nagradno vprašanje ter izpolnite obrazec.

Z nekaj sreče – srečneže bo določil žreb – bo vaš otrok v drugi polovici avgusta in v septembru preživel nepozaben dan!

Športniki, ki sodelujejo v akciji Dan z mojim športnim junakom, so: Brigita Bukovec, Dejan Zavec, Anže Kopitar, Blaž Kavčič, Aljaž Pegan, Sara Isaković, Mateja Pintar, Marko Milič in Mile Ačimović.

Več o akciji si lahko preberete na www.mojsportnijunak.si, kjer so na voljo tudi vse informacije o datumih in terminih dogodkov ter tudi podrobnosti o tem, kako bo bodo potekali nepozabni dnevi.

Vaši otroci bodo izbranega športnika spoznali povsem od blizu: vsak od devetih športnih junakov bo predstavil svoj šport, treniral z otroci (znanje športa ni pogoj za sodelovanje!) ter se nekaj uric sproščeno družil z njimi.

Kajpak bo na voljo tudi za vsa vprašanja. Poskrbljeno bo za spominske fotografije, vsak srečnež pa bo prejel tudi posebno nagradno vrečko. Povsem ob koncu bo športni junak nekaj časa namenil tudi staršem.

Poleg športnikov samih bodo za varstvo in dobro počutje vseh udeleženih otrok skrbeli tudi usposobljeni pedagoški in športni delavci. Za malico otrok bo poskrbljeno.

Prijavite svojega otroka še danes.

To bo dan, za katerega vam bo hvaležen celo življenje!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri