Več kot 400 točk, 5 ur tenisa, lačni Stefan Đokovič – drama v Wimbledonu Novaku

Več kot 400 točk, 5 ur tenisa, lačni Stefan Đokovič – drama v Wimbledonu Novaku (foto: Profimedia) Profimedia
14. 7. 2019

Kakšen dvoboj? To so bile besede praktično vseh ljubiteljev tenisa po norem finalu, v katerem sta se pomerila Švicar Roger Federer in Srb Novak Đoković.

Pokal je v zrak dvignil Srb, ki je tako osvojil že svoj peti Wimbledon, a mirno lahko rečemo, da je to nedeljo zmagal tenis dveh legend.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello, old friend 😘 . 📸: Karwai Tang #Wimbledon #jointhestory #Djokovic #Federer #tennis #final #history @djokernole

A post shared by Wimbledon (@wimbledon) on

Zanimivo si je bilo ogledati, kako je po zmagi Novak simpatično in prijazno komuniciral s svojimi starši in sinom Stefanom, ki je bil po koncu dvoboja bolj utrujen in lačen od očka, ki se je po igrišču podil pet ur.

Mamica in hčerkica Tara sta si finale ogledali kar doma v Beogradu, saj bi bilo za obe prenaporno dva tedna preživeti na londonskih teniških igriščih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duchess of Cambridge, for the first time, presents the trophy to 2019 champion Novak Djokovic . 📸: Florian Eisele #Wimbledon #jointhestory #tennis @djokernole @kensingtonroyal

A post shared by Wimbledon (@wimbledon) on

Novaka sta po tekmi pričakala tudi vojvodinja Kate in princ William, ki je želel pokramljati z malim Stefanom, a tega slavni angleški princ ni prav nič zanimal, saj si je želel le domov na večerjo.