Video: Street workout

Video: Street workout (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
4. 4. 2014

Street workout - privlačen način treninga in druženja na prostem. Brez omejitev.

Vadeči potrebujejo za izvedbo elementov visoko raven kondicijske priprave, moči, fleksibilnosti, eksplozivnosti, vzdržljivosti in koordinacije. Gre za freestyle tehniko, brez omejitev, ki je veliko bolj zanimiva, zabavna in privlačna kot vadba v klasični telovadnici.

Vaje lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli, v lokalnih parkih, na igriščih ali kar na dvorišču. Navdušenci nad street workoutom zagovarjajo idejo, da je fitnes stanje svobodomiselnega duha, ko boste usvojili to miselnost, lahko vadite brez omejitev.

Vse, kar potrebujete, sta telo in vztrajnost

Tipičen primer street workout sestavljajo elementi iz:
  • atletike (sistem vaj z različnimi ravnmi napora predvidenih za krepitev mišičevja, razvoj moči in vzdržljivosti in oblikovanje atletske postave),
  • gimnastike (kombinacija  preprostih vaj, ki se izvajajo z uporabo lastne teže),
  • parkour-ja (fizična disciplina francoskega izvora, v kateri tečete in se poskušate znajti na ovirah na najbolj učinkovit način z uporabo samo lastnega telesa -  skoki, plezanje, oboki, valjanje, zibanje in stenske akrobacije).
Kaj pa trening?

VZTRAJAJTE!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri