25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Vpis športnih dogodkov za leto 2012!

9. 11. 2011

Slabih (še vedno) triintrideset odstotkov Slovencev je redno telesno aktivnih. Ni malo, a vseeno bi bilo lahko bolje. Po drugi strani pa je treba priznati, da je delež aktivnih iz leta v leto in v vseh pogledih boljši. Razlog je predvsem v vedno boljši pokritosti zdravega načina življenja v medijih, temu primeren pa je tudi pozitiven odziv bralcev, poslušalcev in gledalcev.

Velik prispevek k povečevanju števila dejavnih pa dajejo tudi organizatorji programov za bolj zdrav življenjski slog, kamor sodijo tudi organizatorji gibalnih, turističnih ali tekmovalnih rekreativnih dogodkov. Zato tokrat tole pisanje namenjamo prav njim, da bodo poskrbeli za primerno bogato ponudbo tudi v letu 2012.

Za letos je v koledarju namreč ostalo le še malo podatkov in čas je, da ga z njimi skupaj spet napolnimo. Tokrat smo se zbiranja in objavljanja lotili močni kot še nikoli. Moči smo združili Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez in Športna zveza Ljubljane. Tudi zato, da se ognemo podvajanju in da predvsem vam omogočimo čim več možnosti za objavo, rekreativcem pa še večjo in lažjo dostopnost do podatkov.

Podatke organizatorji lahko vpišete sami prek www.sportnicenter.si ali www.migajznami.si, lahko pa podatke o dogodkih sporočite po navadni pošti (Športna zveza Ljubljane, Celovška cesta 25, Ljubljana), e-pošti (koledar@rekreacija.si) oziroma po faksu (01 23 23 956).

S podatki za brezplačno objavo vas pričakujejo do petka, 25. novembra!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri