Vpišite podatke v Koledar rekreacije 2018

Vpišite podatke v Koledar rekreacije 2018 (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
16. 11. 2017

Želite povečati prepoznavnost svojega dogodka? Potem izkoristite brezplačen vpis podatkov v Koledar rekreacije 2018.

Koledar rekreacije vsako leto zajame več kot 7.300 športnorekreativnih, turističnorekreativnih in gibalnorekreativnih dogodkov, ki so namenjeni rekreativcem različnih sposobnosti.

Vanj lahko vpišete katero koli prireditev ali aktivnost

  • tekmovalno,
  • netekmovalno,
  • promocijsko,
  • turistično,
  • gibalno,
  • terapevtsko, preizkusno ...,

na katero želite povabiti večjo ali manjšo množico ljudi.

Na primer: planinski izlet v gore ali sredogorje, turističen pohod, test hoje na 2 km, tekaški maraton ali polmaraton, cestni ali izvencestni tek, gorski tek, kros ali trail, Cooperjev tekaški ali plavalni preizkus, plavalni maraton, gorskokolesarski ali cestni turistični kolesarski izlet ali maraton, kronometer ali rekreativna kolesarska dirka, triatlon ali duatlon, smučarski tekaški maraton, alpska smučarska tekma, jamarski izlet, malonogometni, odbojkarski ali košarkarski turnir, plesni, smučarski ali drug tečaj, oziroma katero izmed drugih aktivnosti, ki je namenjena začetnikom ali že prepričanim rekreativcem …

To je le nekaj primerov, omejitev pa praktično ni.

Podatke o dogodkih vpišite v informacijski sistem rekreacija.si (prej si enostavno in brezplačno uredite dostop) ali po e-pošti sporočite vsaj osnovne podatke: naziv, datum, panoga, kraj, organizator, kontaktni podatki (telefon, spletna stran, e-pošta …), po možnosti pa tudi kratek opis.

Na podlagi sklenjenih dogovorov z mediji in partnerskega sodelovanja z Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez zagotavljamo brezplačno možnost medijske pozornosti, ki nudi dostop do informacij vsakemu Slovencu.

Z vpisom podatkov v sistem bodo podatki objavljeni na tudi na www.infosport.si, www.rtvslo.si in www.aktivni.si, www.gremonapot.si, mobilnem Infosportu (android, iOS), s pomočjo Slovenske tiskovne agencije pa podatke dajemo brezplačno na voljo tudi vsem ostalim medijem (radio, tv, splet, časopisi, revije, mobilne objave …).

Vpišite v aplikacijo in osvojite reklamni prostor

Organizatorjem, ki boste podatke vpisali neposredno v aplikacijo, ponujajo še možnost objave reklamne pasice na portalu www.rekreacija.si. Med vsemi vpisanimi bodo 21. decembra izžrebali po pet dogodkov na letni čas in jim brezplačno odstopili reklamni prostor (reklamne pasice zagotovi organizator, z njim pa sklenejo poseben dogovor).

Podatke vpišite do petka, 15. decembra 2017, preko spletne aplikacije.

Dodatne informacije: koledar@rekreacija.si