Z novo aplikacijo bodo poleti v Planici še bolj vznemirljivi

Z novo aplikacijo bodo poleti v Planici še bolj  vznemirljivi (foto: Promo) Promo
24. 3. 2017 Promocijsko sporočilo

Zavarovalnica Triglav je že dolgih 37 let zvesti spremljevalec smučarskih skokov in poletov v dolini pod Poncami. Tudi letos je kot dolgoletni partner Smučarske zveze Slovenije in Zlati sponzor Planice 2017 pod planiško velikanko pripeljala več tisoč otrok s spremljevalci in jim omogočila nepozabno doživetje.

Zavarovalnica Triglav za zveste navijače skrbi tudi z novo mobilno aplikacijo Triglav Rekord, s katero je spremljanje poletov v Planici še posebej vznemirljivo.

Tudi tokratno sezono bodo smučarski skakalci tradicionalno zaključili v dolini pod Poncami, kjer se bo ta konec tedna prav gotovo odvil pravi športni praznik. V Planici pa je tradicionalno prisotna tudi Zavarovalnica Triglav, največja slovenska zavarovalnica, ki je tudi tokrat 3500 otrokom in njihovim spremljevalcem ter dvanajstim velikim družinam omogočila spremljanje četrtkovih kvalifikacij. Spremljanje poletov v Planici Zavarovalnica Triglav otrokom omogoča neprekinjeno že od leta 1981.

Z Zavarovalnico Triglav v Planico

Svojevrstno doživetje poletov z mobilno aplikacijo

Smučarski skoki imajo v Sloveniji dolgo tradicijo in veliko zvestih spremljevalcev. Letošnje spremljanje poletov v Planici pa bo za navijače še posebej vznemirljivo, saj je Zavarovalnica Triglav v ta namen razvila mobilno aplikacijo Triglav Rekord za napovedovanje skokov. S pomočjo aplikacije so lahko navijači na zabaven način še bolj vpeti v napete tekme in lahko kar iz udobnega domačega naslanjača v živo tekmujejo v napovedovanju dosežkov posameznih skakalcev. Aplikacija Triglav Rekord je na voljo za mobilne naprave z operacijskim sistemom Android in iOS.

Aplikacija Triglav Rekord

Skakalci kot vzorniki mladim

Tudi letos je bil uvodni dan v Planici namenjen predvsem mlajšim, ki so v družbi v sovrstnikov na delu spremljali najboljše smučarske skakalce na svetu. Za dodatno popestritev dogajanja je poskrbel mojster v kovanju rim Zlatko s svojim glasbenim nastopom. Zavarovalnica Triglav želi s tovrstnimi dogodki in s pomočjo vrhunskih športnikov mlade osvestiti o zdravem načinu življenja.

Z Zavarovalnico Triglav v Planico

Pred začetkov poletov v Planici je smučarski skakalec Domen Prevc povedal, da je vesel, da se bo tokrat tudi sam lahko prvič preizkusil na planiški velikanki, še posebej zato, ker bodo zanj na dnu skakalnice navijali tudi mladi športni navdušenci, ki jih bo v Planico pripeljala Zavarovalnica Triglav. Domen je povedal, da upa, da bodo tokratni uspehi slovenskih orlov v Planici dali dodatni zagon mladim navijačem za doseganje njihovih življenjskih ciljev.

Zavarovalnica Triglav pa je tudi letos, s svojim zavodom Vse bo v redu in v sodelovanju z Valom 202 v Planico pripeljala vseslovensko akcijo 40 dni brez alkohola, s katero želi obiskovalce poletov v Planici pozvati k zmerni uporabi alkohola.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri