Zabeležite svoje športne podvige v najboljši luči!

Zabeležite svoje športne podvige v najboljši luči! (foto: PROMO) PROMO
16. 12. 2019 Promocijsko sporočilo

Obožujete šport, in to ne katerikoli, ampak tiste športne podvige, ki poženejo kri po telesu? Potem se verjetno ves čas poigravate z mislijo, kako bi te svoje adrenalinske trenutke ujeli v večnost oziroma jih zapisali v svoj foto dnevnik točno takšne, kot ste jih doživeli? Intenzivne, drzne, polne energije? 

Deskar na snegu, ujet v elementu, ko lebdi v zraku, plezalec v steni, smučar, ki se spušča po sveže zasneženi stezi, potapljač na dah ... Vse to so veliki izzivi, ki si vsekakor zaslužijo biti zabeleženi. Vsi pa se zavedamo, da je takšno akcijo težko ujeti in posneti tako, da je na posnetku ekstremni podvig dejansko ujet v vsem svojem sijaju. Pa vendar je to mogoče ... Potrebujete predvsem zmogljivi telefon z akcijsko kamero.

1 Določite kader

Preden boste na posnetku videti tako, kot si želite, bo potrebnih kar nekaj poskusov. Razmislite, kaj točno bi radi ujeli na fotografiji – kateri element vašega podviga, kakšno naj bo ozadje, kakšna svetloba, kje naj padajo sence ... Nekaj fotografij boste vsekakor zavrgli, preden boste ujeli točno tisto, kar si želite imeti med svojimi foto spomini.

2 Poigrajte se z učinki

Fotografirajte izostreno ali pa uporabite ustvarjalni učinek, ki zabriše oziroma zamegli posnetek. Učinek zamrznjenega trenutka boste dosegli s povečanjem zamegljenosti ozadja. Zelo hitre športne akcije boste v objektiv ujeli z neprekinjenim načinom fotografiranja.

3 Izberite pametni telefon z akcijsko kamero

Če želite res doseči popolno foto in video izkušnjo športnega podviga, so pri Crosscallu ustvarili TREKKER-X4, prvi pametni telefon z vključeno akcijsko kamero. Meja med akcijsko kamero in pametnim telefonom še nikoli ni bila tako tanka. TREKKER-X4 dejansko ponuja vse, kar pričakujete od najboljših akcijskih kamer. Zahvaljujoč funkciji Hyperstab®, ki analizira podatke za kompenzacijo gibov in vibracij, s čimer odpravlja nepotrebna gibanja telefona, lahko posnamete tudi najbolj ekstremne podvige na prostem.

Ta tehnološki podvig v obliki pametnega telefona brez primere je zasnovan tako, da uteleša tri odlične značilnosti blagovne znamke Crosscall: gre za odporen in vzdržljiv mobilni telefon z odlično življenjsko dobo baterije.

TREKKER-X4 je trenutno najbolj odporni pametni telefon, ki ga je Crosscall kdaj ustvaril. Certifikat IP68 lahko vzdrži potopitev v globini dva metra za eno uro in ima 4400 mAh baterijo, ki vas bo spremljala tudi na daljših izletih ter vam omogočala snemanje vsakega pomembnega trenutka. TREKKER-X4 je certificiran kot ameriški vojaški odporni standard MIL-STD 810G in je sposoben prenesti izpostavitve ekstremnim temperaturam. Opremljen z dvojno lupino TPU, ki absorbira udarce, je odporen tudi pri padcu višine na beton ter vzdrži udarce in praske. Z lahkoto ga boste držali v eni roki, saj je njegova debelina samo 12,8 milimetra.

S telefonom Trekker-X4 boste vsak svoj športni podvig lahko podoživljali večno. Več o tem neverjetnem pametnem telefonu preberite tukaj.

Značke: Crosscall