Najboljše darilo za vsako astrološko znamenje!

Najboljše darilo za vsako astrološko znamenje! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 12. 2021

Ste tudi vi v dilemi, kaj za praznike podariti svojim bližnjim? Odgovor se skriva v zvezdah! Preverite, kaj osebi podariti, glede na njeno astrološko znamenje.

Kozorog

Kozorogom je pomemben njihov ugled. Radi so urejeni in, čeprav sprva morda ne izgleda tako, dosti dajo na svoj videz. Podarite jim uglajen in klasičen nakit ali modne dodatke, ki jih bodo lahko nosili, ko se po praznikih odpravijo v službo.

Vodnar

Temu znamenju je izjemno pomembna svoboda. Radi raziskujejo svet brez omejitev in prilagajanja. Veseli bodo izleta v hribe, kjer se lahko naužijejo lepot narave, se sprostijo in zadihajo.

Ribi

To čustveno znamenje odlikuje velika kreativnost. Z veseljem se izražajo  na najrazličnejše načine, zato jim lahko podarite praktično vse, kar jim pride prav pri njihovih hobijih in ustvarjalnosti: slikarsko platno, glasbilo, pripomočke za šivanje, fotoaparat...

Oven

Ovni so aktivna in tekmovalna znamenja, ki obožujejo izzive. Podarite jim bon za kakšno zabavno aktivnost - plezanje, plavanje, smučanje... Izberite aktivnost, ki jo imajo radi, a jim hkrati predstavlja izziv.

Bik

Čeprav delujejo precej prizemljeni, ta znamenja obožujejo luksuz. Radi imajo dobro hrano, zato jih za darilo lahko povabite v kakšno dobro restavracijo ali pa jim podarite kakšno drugačno luksuzno razvajanje.

Dvojčka

To znamenje se hitro naveliča vsakdanjega življenja in rutine. To prekinite tako, da jim za božič podarite letalske karte. Skupaj se z nahrbtniki odpravite na zanimivo destinacijo in se prepustite toku dogodkov. Si ne želite skupnega potovanja? Dvojček se bo brez težav odpravil tudi sam.

Rak

Izjemno čustveni raki si želijo daril, ki imajo čustveno vrednost. Lahko jim kar sami izdelate nekaj, kar jim veliko pomeni - kozmetika, slastni piškoti, nakit... Pri tem znamenju je najpomembneje, da jih dobro poslušate in slišite njihove želje. Bolj kot darilo potrebujejo občutek, da jih razumete in sprejemate.

Lev

Levi se radi pokažejo in obožujejo pozornost. Tudi za darilo bodo veseli vsega, s čimer bodo lahko vzbudili pozornost - bleščeč nakit, zanimiv par čevljev, torbica vpadajočih barv... Razveselili jih boste tudi tako, da jih povabite na božično zabavo, za katero se morajo urediti.

Devica

Ta znamenja imajo rada praktična in preprosta darila, poleg tega pa obožujejo vse, s čimer lahko spodbudijo kreativnost. Podarite jim lahko komplet za kaligrafijo, kuhinjske pripomočke ali pripomočke za šivanje.

Tehtnica

Izjemno estetski ljudje, ki obožujejo svoj dom bodo veseli daril, s katerimi bodo lahko svoje prostore olepšali. Slike, fotografije, dekoracije, rastline... Vse to bo tehtnici narisalo nasmeh na obraz.

Škorpijon

Zaradi svoje skrivnostnosti je včasih kar težko razbrati, kaj si škorpijon želi. Hkrati pa zelo radi prejemajo (in dajajo) darila, zato bodo veseli daril vse dni v letu. Za božič jim podarite nekaj, kar bo vzpodbudilo njihovo radovednost; zanimivo knjigo, tarot karte, interaktivne igre...

Strelec

To znamenje živi za doživetja. Obožujejo adrenalin, druženje in pestro dogajanje. Podarite jim bon za nepozabna adrenalinska doživetja; skok s padalom, rally, bungee jump...

Ne glede na znamenje, so najlepša tista darila, ki so podarjena iz srca. Za vas smo pripravili posebne kupone, ki jih lahko podarite svoji družini, prijateljem, partnerju ... Komur pač menite, da bo kupon prišel najbolj prav.

  • Podarili boste dobra dejanja, druženje, pomoč in lepe spomine. Kupone lahko dobite tukaj.