Podari iz srca: Kaj je najlepše, kar lahko podarite svojim bližnjim?

1. 12. 2022
Deli
Podari iz srca: Kaj je najlepše, kar lahko podarite svojim bližnjim? (foto: profimedia)
profimedia

Tudi letos bomo podarjali iz srca. Odpravljamo se na misijo iskanja najlepših daril, s katerimi lahko obdarimo svoje bližnje. 

December je končno tu! In z njim vonj po vroči čokoladi, okrašena mesta, druženja, božične pesmi in seveda darila. Že imate svoj spisek daril in kako dolg je?

Tudi mi smo pripravili svojega - ZA VAS! V decembru vas bomo obdarili in hkrati opomnili, kaj je tisto, kar zares šteje. 

Verjetno boste kmalu začeli z okraševanjem svojega doma in postavili smrečico ali okrasili fikus. Spodaj pa boste slej ko prej položili darila, s katerimi boste razveselili svoje domače. Ampak letos to naredite drugače. 

PODARJAJTE IZ SRCA!

Tudi letos smo začeli z akcijo Podari iz srca, saj želimo pričarati najlepše praznične dni. Odpirali bomo naš adventni koledar. Vsak dan vas bo v novem okencu čakal nasvet ali NAGRADNA IGRA! 

Hkrati bomo ugotavljali, kaj podariti in kaj je tisto, kar šteje. So to draga darila, popolna božična večerja, okrašena smrečica? Vse to lahko vašemu domu doda prazničen pridih, a nekaj manjka ...

Manjka čarobnost in občutek topline - tega ne morete kupiti, lahko pa podarite. 

Ker vaša lepo zavita darila potrebujejo piko na i, smo pripravili posebne kupončke, ki jih lahko natisnete in dodate zraven. In kaj se skriva na kupončkih? To boste ugotovili sami, lahko pa vam namignemo, da boste podarjali svoj čas in lepe trenutke s tistimi, ki vam pomenijo največ. 

Vpišite elektronski naslov in prejmite PRAZNIČNE KUPONE, ki bodo polepšali vsako darilo. 

TUDI ZA VAS IMAMO NEKAJ! 

Seveda nismo pozabili na vas, dragi bralci. Pripravili smo nekaj čudovitih darilc, ki jih bomo postavili pod vašo srečico. Kaj morate narediti? Pridno spremljajte rubriko in z nami odkrivajte okenca - vsak dan enega. Spodaj vas bodo čakali nasveti in predlogi, ali nagradna igra! Pripravili smo jih kar nekaj, zato poskrbite, da boste sodelovali v vseh. 

Danes podarjamo prvo nalogo in darilo, ki ga boste namenili drugim: KUPONČKE (zgoraj vpišite svoj elektronski naslov). Natisnite jih in pomislite, komu boste podarili katerega. 

Novo na Metroplay: "To so osnovni stebri zdravja" | Nina Dušić Hren