Podarjamo iz srca: Treecelet - zapestnica, ki sadi drevesa

Podarjamo iz srca: Treecelet - zapestnica, ki sadi drevesa (foto: Treecelet) Treecelet
16. 12. 2021

Letos svoje bližnje obdarite z darili s pomenom in hkrati naredite nekaj dobrega. Pod vašo smrečico ne smejo manjkati Treecelet zapestnice. 

Bodimo iskreni: kolikokrat ste že prejeli božično darilo, na katerega ste kmalu pozabili? Poskrbite, da vaša ne bodo takšna! Opomnite sebe in svoje bližnje, kaj je tisto, kar zares šteje in svojim darilom priložite posebne kupončke, s katerimi boste podarili svoj čas. Prenesite jih TUKAJ

Ko izbirate darilca, pa bodo zagotovo najlepša takšna z globljim pomenom in zavedanjem, da ste z nakupom naredili nekaj dobrega. Zapestnice Treecelet so eno takšnih daril, saj z nakupom posadite 3 drevesa.

Tudi mi bomo z zapestnicami obdarovali 3 srečneže! ne spreglejte NAGRADNE IGRE na koncu članka. 
Treecelet

Kako se je zgodba začela? Idejo sta dobila brata Miha in Jaka, ki že celo življenje živita ob gozdovih in lesu. Sta tudi del družinskega mizarskega podjetja, zato sta bila priča tako pozitivnim kot negativnim stranem te industrije.

Ste vedeli, da vsako sekundo posekajo hektar in pol gozda?

To spoznanje bratoma ni dalo miru, zato sta se odločila, da na prvo mesto postavita gozdove, šele nato izdelke. Leta 2019 so z družino postali prvi CO2 nevtralni obrtniki v Sloveniji. Navdihnjeni od ostalih na poslanstvo osredotočenih blagovnih znamk so se odločili uvesti poslovni model, ki jim bo omogočil narediti velik prispevek k naravi in hitro rast, da lahko učinkovito plačujejo delavce, financirajo projekte zasaditve dreves in ozaveščajo o krčenju gozdov prek družabnih medijev.

Tako so ustvarili zapestnice Treecelet. Zavezali so se, da bodo za vsako prodano (ročno izdelano) zapestnico posadili 3 drevesa. Vsaka zapestnica nosi svoje ime - lokacijo, kjer boste z nakupom posadili drevesa. 

"Naše poslanstvo bo končano šele, ko bomo videli zelene gozdove tam, kjer je sedaj opustela zemlja. Do takrat se bomo borili z vsem, kar imamo. To je veliko večje od nas in ima neposreden vpliv tudi nate. Od tega so odvisna naša življenja," sta zapisala brata na spletni strani Treecelet, kjer lahko tudi kupite zapestnice. 

NAGRADNA IGRA

Trem srečnežem bomo podarili zapestnico Treecelet! Vpišite svoj elektronski naslov in se potegujte za nagrado. 

Z zapestnicami za dober namen Treecelet lahko razveselite tudi svoje bližnje. Trenutno vas v spletni trgovini čakajo popusti! 

*Nagradna igra je zaključena! Zmagovalci so Marko J., Eva Z. in Anja S.