1 stvar, ki bi jo moral narediti vsak pred 30-im letom

1 stvar, ki bi jo moral narediti vsak pred 30-im letom (foto: Alja Nike Skrt) Alja Nike Skrt
25. 2. 2022

Ste jo že odkljukali? (Berite dalje in videli boste, kaj točneje imamo v mislih …)

Alja Nike Skrt je kreatorka digitalnih vsebin, ki ji na Instagramu sledi že več kot 19 tisoč ljudi. Njene vsebine ne pritegnejo le zaradi čudovitih fotografij, ampak tudi zaradi avanturističnega življenjskega sloga, ki ga živita s partnerjem Miho Žgajnarjem. Vsak prosti trenutek namenita raziskovanju naše raznovrstne dežele in sosednjih držav.

Tisti, ki ju že dlje časa spremljamo pa vemo, da obožujeta pohodništvo in kolesarstvo, da sta ljubitelja vsega lepega, izjemna fotografa in da je njun dom obdan s številnimi lončnicami, ki pa bodo morale v kratkem najti nove lastnike, saj se Alja in Miha selita v njun bivalni kombi, ki sta ga poimenovala Berti, in se ravno te dni z njim odpravljata v neznano.

Več o tem, zakaj bi pred 30-im letom kaj takšnega morali poskusiti tudi vi, izveste v prvi epizodi novega podkasta Sprehod na dan TUKAJ:

Ajda Kolar

V prvi epizodi novega podkasta Sprehod na dan - gre za mesto, kjer Ajda Kolar gosti izjemne posameznike, s katerimi odpirajo zanimive debate, te pa vedno znova povezuje rdeča nit, sprehodi v naravi – nam Alja Nike Skrt zaupa vse o njenem sanjskem avanturističnem življenju in tem, kaj se skriva za njenim Instagram profilom.

Poleg sprehodov, pohodov v naravi in kolesarjenja, se Ajda in Alja dotakneta tudi zdrave prehrane in pozitivnih učinkov hoje na naše življenje.

V zadnjem delu pogovor zapeljeta k doživetjem, ki Aljo čakajo v bližnji prihodnosti, in razkrijeta, kaj vse Alji požene kri po žilah in dvigne srčni utrip. Pa tudi, kakšni strahovi jo spremljajo glede prihodnosti.

Da boste vedno ujeli svežo epizodo, stisnite "subscribe" v vaši najljubši podkast knjižnici.


»Premalo časa je za vse, kar morava narediti. Potem sva rekla, da je zdaj skrajni čas, da se preseliva v najin van in greva. Brez vseh časovnih omejitev. Da nama ne bo enkrat, ko bova stara, žal, da nisva tega poskusila.« - Alja Nike Skrt