Preprost trik, s pomočjo katerega se znebite bolečin v vratu in hrbtenici (zaradi prekomernega sedenja)

Preprost trik, s pomočjo katerega se znebite bolečin v vratu in hrbtenici (zaradi prekomernega sedenja) (foto: Kaja Berlot) Kaja Berlot
29. 4. 2022

Tudi vi pogosto čutite bolečine v vratu in hrbtenici? Razkrivamo vam preprost trik, ki vam lahko zelo pomaga.

Kaja Berlot je strastna ustvarjalka vsebin, printov, majic, nalepk in našitkov, ki jih ustvarja pod blagovno znamko @deklica_si. Je vedno nasmejana ter ekstremno radovedna izvršna urednica revije Cosmopolitan Slovenija in urednica spletne strani Cosmopolitan.si.

Zaradi narave svojega dela večino dneva presedi, kar jo je pripeljalo do hudih bolečin v vratu in hrbtenici. Slednjih se je rešila s preprostim trikom, ki ga izvaja vsaj enkrat na dan, ko sprehaja svojega kužka Čupka.

Za kaj točneje gre, nam je razkrila v novi epizodi podkasta Sprehod na dan TUKAJ:

Saša Aleksandra Prelesnik

V tretji epizodi Sprehod na dan podkasta Ajda Kolar gosti prijateljico in sodelavko, Kajo Berlot.

Posneli sta sproščen pogovor, eden takšnih, ki jih imata, ko se zjutraj slišita po telefonu ali ko med službenim časom pijeta kavico. V njem sta spregovorili o tem, kje @deklica_si najde navdih za zabavne in razvedrilne misli, ki jih vsakodnevno objavlja na svojem Instagram profilu, kako usklajuje vse to, kar počne v življenju, in kako se zaščiti pred stresorji, ki jih lahko dandanes najdemo na vsakem koraku cel kup.

Skozi pogovor lahko slišite, kaj vse je Kaja morala delati in narediti, da je lahko danes tukaj, kjer je, in kakšna je, ko ni na družbenih omrežjih in ko odklopi vse svoje poslovne aktivnosti.

Povesta tudi, kakšna kuharica je in katera je tista jed, ki jo v zadnjem času najraje in največkrat pripravlja ter kje točneje jo lahko srečamo vsako jutro in tudi kdaj čez dan, ko se sprehaja s svojim štirinožnim prijateljem Čupkom, kaj ji sprehodi dajo ter zakaj jih priporoča vsakomur.

V zadnjem delu pogovora sta odgovarjali na vprašanja, ki so jih Kaji zastavili sledilci z Instagrama, in čisto za konec razkrili, kakšni so Kajini plani za prihodnost.

Da boste vedno ujeli svežo epizodo, stisnite »subscribe«.

»Imam lestvico prioritet in po njej se vedno ravnam.« - Kaja Berlot

Fotografije: osebni arhiv in Aleksandra Saša Prelesnik