Našli smo skriti kotiček, kjer si lahko oddahnete in vzamete čas zase (kdaj ste nazadnje to storili?)

Našli smo skriti kotiček, kjer si lahko oddahnete in vzamete čas zase (kdaj ste nazadnje to storili?) (foto: Falkensteiner Hotels&Residens) Falkensteiner Hotels&Residens
7. 7. 2020

Prisegate na sproščujoče uživanje v čudovitem ambientu in obenem na aktivni oddih? Združite to dvoje v popolne počitnice!

Neverjetno sproščujoče vzdušje Dalmacije lahko doživite na vrhu polotoka Punta Skala, ki ponuja tudi veliko priložnosti za različne aktivnosti. Izoblikovana notranja in arhitekturna zasnova Hotela & Spa Iadera, družinskega hotela Diadora in apartmajev Premium Apartments Senia ter fantastičen svet wellnessa Acqupura SPA na šest tisoč kvadratnih metrih – Falkensteiner resort Punta Skala je lahko vaša popolna počitniška destinacija na Hrvaškem.

Za vsakogar nekaj

Uživajte v izbiri najprimernejše namestitve zase, saj jo boste tu zagotovo našli.

Družinski hotel Diadora je idealen za družine, saj ponuja široko paleto storitev za otroke in odrasle ter tudi organizirane dnevne aktivnosti pod okriljem animatorske ekipe Falky.

→ Če so vam pri srcu zasebnost, občutek individualnosti in domače vzdušje, bodo vaša izbira skoraj gotovo apartmaji Premium Apartments Senia, kjer boste lahko uživali v popolni zasebnosti in osupljivem pogledu na morje naravnost iz dnevne sobe.

Hotel & Spa Iadera pa čaka na tiste, ki iščejo sprostitev in želijo ponovno vzpostaviti ravnovesje telesa in duha, obdani s harmonijo narave.

Ozračje pristnosti za telo in dušo

Trajnostno letovišče Punta Skala brez dvoma poenostavlja in lepša življenje, saj prinaša eno samo veliko sprostitev in regeneracijo duha in telesa. Ekskluzivnost lokacije, vrhunske storitve in najvišja raven varnosti – Falkensteiner je prava izbira za zaslužen pobeg iz vsakdanjega življenja.

Kar zadeva dodatne aktivnosti oziroma rekreacijo, so vam na voljo zunanji športni center s sedmimi teniškimi igrišči in mini golfom, igrišči za nogomet, košarko, odbojko in badminton, dvema igriščema za veslanje in dvema za odbojko na mivki. To je prava športna akademija, nad katero bodo navdušeni vsi ljubitelji aktivnih počitnic.

Fantastične in obenem popolnoma varne počitnice: v sodelovanju s strokovnjaki so v hotelih, apartmajih in kampih Falkensteiner razvili standarde za varne in zdrave počitnice. »Vsi naši zaposleni so bili deležni posebnega usposabljanja in upoštevajo stroge smernice za hotelsko varnost, ki smo jih razvili v sodelovanju z našim partnerjem Diversey in na podlagi navodil Svetovne zdravstvene organizacije,« sporočajo iz Falkensteinerja. Vsako sobo pred prihodom gostov očistijo v skladu s posebnim načrtom dezinfekcije in higiene, v hotelskih restavracijah so uvedeni dodatni varnostni ukrepi, za vse storitve pa je priporočljivo brezgotovinsko plačilo. Spa in velnes storitve se izvajajo v skladu z okrepljenimi ukrepi; prostori, kjer se izvajajo tretmaji, se po vsaki uporabi razkužijo, prezračijo in strokovno očistijo.