Sanjske počitnice: skupaj odkrivamo kotičke Hrvaške

Sanjske počitnice: skupaj odkrivamo kotičke Hrvaške (foto: profimedia) profimedia
22. 6. 2020

Ste se odločili, da letos počitnice preživite na Hrvaškem? Spoznajte jo v povsem novi luči in poskrbite za nepozabne trenutke! 

Včasih se na počitnicah povsem prileže celodnevno poležavanje na plaži z dobro hrano in plavanjem za osvežitev. A vseeno poskrbite, da ne bodo čisto vsi dnevi takšni. Tudi na dopustu naredite kaj dobrega zase in ne pozabite na rekreacijo. 

Aktivne počitnice! 

Ne ciljamo na to, da s seboj spakirate uteži in trenerja s fitnesa. Aktivnosti so lahko tudi zelo zabavne, morda ob njih celo pozabite, da telovadite. 

Odločili smo se, da vam tokrat priljubljeno destinacijo za dopustnikovanje prikažemo v novi luči. Spremljajte rubriko Poletje na Hrvaškem ter skupaj z nami odkrivajte čudovite hrvaške kraje in zabavne dejavnosti, ki bodo poskrbele za aktivne počitnice. Zavarovalnica Vzajemna bo poskrbela, da se boste lahko zabavali brez skrbi in se počutili varne. Mi pa priskrbimo: 

  • odlične ideje za izlete
  • aktivnosti, ki jih morate to poletje nujno preizkusiti
  • nagrade za vse, ki zvesto spremljate rubriko

Veseli bomo vseh slik z aktivnih počitnic na Hrvaškem, ki jih lahko delite z nami na Facebooku in Instagramu, pripišite tudi ključnik #aktivnepocitnice. Zaupajte nam vaše izkušnje in različne ponudnike, s katerimi ste bili zadovoljni, mi pa vam bomo pokazali, da lahko šport brez težav nesete s seboj na plažo. 

Letos bodo počitnice aktivne!