Posoško postrv lahko po novem uživate tudi tako (za uravnotežene obroke)

Posoško postrv lahko po novem uživate tudi tako (za uravnotežene obroke) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
10. 8. 2020 Promocijsko sporočilo

Po novem si boste lahko kot del uravnoteženega obroka privoščili ribji namaz iz posoške postrvi, ki je nastal v duhu pomoči lokalnemu gospodarstvu.

Spremenjene gospodarske razmere, ki so posledica zadnjih mesecev, so povzročile padec gospodarske aktivnosti in številne druge negotovosti. Z negotovostjo poslovanja se je soočila tudi ribogojnica Faronika, ki je bila leta 2015 zgrajena na sotočju rek Soče in Tolminke. Ribogojnica je zaradi koronakrize in posledičnih odpovedi naročil izgubila del svojega trga.

Atlantic Grupa z blagovno znamko Argeta in Mercator sta zato priskočila na pomoč tolminski ribogojnici pod sporočilom »Podpiramo lokalno«. Atlantic grupa je odkupila posoške postrvi ribogojnice Faronika, ki bodo uporabljene za nov ribji namaz Argeta posoška postrv, katerega ekskluzivni prodajalec bo Mercator. Atlantic Grupa in Mercator sta se odpovedala tudi dobičku od izdelka. Atlantic Grupa, Mercator in ribogojnica Faronika so navdihujoč dokaz prepoznavanja priložnosti za pomoč lokalnemu gospodarstvu, ki bo nedvomno deležno tudi potrditve pri potrošnikih.

Neža Plestenjak