Naslednji dan bo še boljši!
Za 3 osebe potrebujete
- 1 žlico olivnega olja
- 150 g mlete govedine
- 1 rumeno papriko
- 1 zavitek praška za bolonjsko omako
- 1 pločevinko rdečega fižola (425 ml)
- tabasko
- 1 mlado čebulo
Priprava
Segrejte olje in na njem med mešanjem popecite mleto meso. Pripravite papriko, jo sesekljajte, dodajte mesu in na hitro prepražite.
Meso zalijte s 300 ml hladne vode in vmešajte prašek za omako. Fižol odcedite in dodajte mesu. Vse skupaj kuhajte pri nizki temperaturi približno 5 minut.
Čili začinite s tabaskom. Pripravite mlado čebulo, jo narežite na kolute in tik pred serviranjem vmešajte v enolončnico.
Čas priprave približno 20 minut.
Na osebo približno 200 kcal, beljakovine: 18 g, maščobe: 4 g, ogljikovi hidrati: 23 g.
Novo na Metroplay: Kako lahko vzdržujemo mišično maso ter preprečimo težave, kot so sarkopenija in osteoporoza?