Črni ali rumeni burger?

Črni ali rumeni burger? (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
10. 8. 2016 Promocijsko sporočilo

Osvežujočo novost in hit letošnjega poletja najdete v Portorožu - na prenovljeni plaži LifeClass.

Organic Garden, vsem poznan po inovativni, okusni, naravni in enostavni hrani, predvsem pa svoji ponudbi burgerjev na potujoči tržnici Odprta kuhna, je našel svojo popolno lokacijo za svoj GreenFoodMarket. Ob morju, v hladni senci portoroških borovcev.

Zeleno poletje na plaži Portorož

Z inovativnim in svežim pristopom do priprave ter uživanja hrane in celotne podobe ambienta so osvojili vso Slovenijo. Držijo se načela okusno, naravno in enostavno, hrano pripravljajo z ljubeznijo. Lahkotno se osvežite in nahranite svoje lačne želodčke.

Črni ali rumeni burger?

Poskusite hit letošnjega poletja: črni burger s sipinim črnilom in lososom (#bleki). Odličen pa je tudi rumen veganski burger s kurkumo in polpetom iz rdečega fižola in ovsenih kosmičev. Slastni so tudi 'paniniji' z avokadom ali mocarelo, za dobro jutro pa se okrepčajte z enim izmed treh smutijev – sadnim, zelenim ali proteinskim.

Nujno potrebno poletno osvežitev lahko potešite tudi z granito, pripravljeno iz bezgovega sirupa in limetinega pireja ter zmrznjenimi malinami, limonado z zelišči, domačim ledenim čajem ali najboljšo ledeno kavo v mestu.

Skočite v Portorož.

GreenFood Market je odprt vsak dan, od 9.00 do 01.00 (kuhinja od 10.00 do 00.00) na plaži LifeClass Portorož. Tam so vse do 31.9.