Dobrote Ane Roš prihajajo v Ljubljano! Preverite, kaj bo ponujala v svoji pekarni

Dobrote Ane Roš prihajajo v Ljubljano! Preverite, kaj bo ponujala v svoji pekarni (foto: Instagram: Pekarna Ana) Instagram: Pekarna Ana
28. 9. 2022

Ana Roš je napovedala, da bo oktobra letos luč sveta ugledala njena pekarna, ki se bo nahajala v centru Ljubljane.

Ana Roš je nedvomno kulinarično ime, ki ga pozna vsak Slovenec. Njena Hiša Franko je prva in zaenkrat edina restavracija pri nas, ki je dobila dve Michelinovi zvezdici.

Vendar Ana želi, da njene dobrote dosežejo tudi druge konce Slovenije. Nekaj njenih izdelkov je že na voljo po trgovinah Tuš, sedaj pa se je odločila, da svoje delo bolje predstavi tudi v naši prestolnici.

V Ljubljani tako oktobra letos odpira pekarno Ana, ki se bo nahajala na Slovenski cesti. Na svojem Instagramu obljubljajo, da to ne bo običajna pekarna. V njej bo mogoče kupiti izdelke, narejene z drožmi ter posebno pecivo.

Kaj več o sami ponudbi Ana še ni razkrila, a je že pred otvoritvijo pritegnila kar nekaj pozornosti. Instagram profil @pekarnaana ima že sedaj preko 1.500 sledilcev.

Pekarna pa ni edini projekt v Ljubljani, ki ga Ana načrtuje. Za portal Odprta kuhinja je zaupala, da do konca leta namerava odpreti še bistro, ki se bo prav tako nahajal v središču prestolnice.

Vsekakor se že veselimo pokušanja njenih dobrot in specialitet!