Be-Light nagradna igra je zaključena!

Be-Light nagradna igra! (foto: Promocijski material) Promocijski material
25. 4. 2012 Promocijsko sporočilo

Za vse dame smo v začetku aprila pripravili čisto posebno nagradno igro, v kateri ste se lahko potegovale za izjemni 2-mesečni Be-Light tretma. In katere so 3 srečne nagrajenke?

Nagrajenke so znane!

Z nami ste delile vašo osebno zgodbo, mi pa smo izbrali. 3 srečne nagrajenke, ki so z motivacijskim pismom prepričale žirijo in bodo v letošnje poletne dni skočile vitke in samozavestne so:

1. Špela Mencinger

Nosečnost je obdobje, ko mnogim bodočim mamicam nekaj dodatnih kilogramov ne uide. Nekatere jih pridobijo več, druge manj.

In takšna je tudi zgodba naše prve nagrajenke Špele.

Špela je imela že pred nosečnostjo težave z odvečnimi kilogrami, v času nosečnosti dosegla številko 96 in danes, pri 32 letih, pristala na 82 kilogramih. Vztrajnosti ji vsekakor ne manjka, saj pridno vadi in pazi pri prehrani, a na žalost tehtnica vztraja na istem. Njen cilj je izgubiti 10 kilogramov, dodatna motivacija pa ponovno postati mamica.

2. Barbara Žvirc

»Draga, pretežka Barbara,

prijava na akcijo hujšanja naj ne bi bila edina motivacija, saj veš. In glede na to, da je tale Be-Lightova že ena sedma ali osma, na katero se prijavljaš, najbrž veš, da bi bilo najbolje, če v svojem slovarju prehrane prečrtaš besede čokolada, kruh in kava z mlekom, se suneš v ta zadnjo in obuješ adidaske. In se potrudiš sama! Enkrat ti je že uspelo.

Treba je nekaj storiti. Kaj, če bi za hobi vzela hujšanje? ...

Stiskam pesti, tvoja »future« suhica, Barbara.«

Takole nas je s svojim motivacijskim pismom navdihnila Barbara Žvirc iz Raven na Koroškem. Barbara bo letos dopolnila 32 let in pri svojih 164 centimetrih tehta 92 kilogramov. K prijavi na nagradno igro jo je vzpodbudila želja, da bi po dolgih sedmih letih spet oblekla najljubše hlače in majico, ki je z njo prepotovala Vietnam.

»Spet se želim počutiti svobodno in sposobno doseči vse zastavljene cilje, predvsem pa se želim v svojem telesu počutiti dobro, in kar je najpomembnejše, zdravo.«

Njen cilj? Izgubiti natanko 28 kg, ki so se nabrali v zadnjih sedmih letih.

3. Vida Pavičić

Vida nam je kratko in jedrnato zaupala svoj cilj. Pri svojih 53 letih, 182 centimetrih in 88 kilogramih se je odločila, da je dovolj – čas je za spremembe. Njen cilj je izgubiti 10 kilogramov.

Vsem damam se zahvaljujemo za pogum in za oddane prijave k sodelovanju!

Čestitamo!