Manj kilogramov in zdrav način življenja

Manj kilogramov in zdrav način življenja (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
29. 5. 2012 Promocijsko sporočilo

Pred poletjem se pogosto začnemo spraševati kako izgubiti kilogramčke, ki so se nam prikradli čez zimo. Na izbiro imamo diete, različne pripravke, ki obljubljajo nemogoče in cel kup treningov, ki jim težko sledimo v zapolnjenem vsakdanu.

Joj, ti odvečni kilogrami

Nutricionistka Mateja Hriberšek pravi, da so diete zaskrbljujoče in neučinkovite: »Diete zagotovo pripomorejo, da izgubimo kakšen kilogram. Vendar pa dolgoročno niso učinkovite in so lahko zdravju celo škodljive, saj organizmu odvzamemo posamezne hranilne snovi«.

Nutricionistka izpostavlja, da diete delujejo na telesno in duševno zdravje stresno, v posamezniku vzbujajo nervozo, postanemo razdražljivi, prav tako pa se zmanjša posameznikova delovna storilnost.

Diete so težke za vzdrževanje, telo je oslabljeno in mlahavo, maščobe na stegnih, bokih in zadnjici pa ostanejo.

Z dietami omejimo vnos hrane v telo in včasih iz jedilnika celo črtamo nujno pomembne hranljive snovi. Tudi prehranska dopolnila obljubljajo zmanjšanje telesne teže. Na trgu je na voljo nič koliko različnih prehranskih dopolnil, vendar učinkujejo različno, razlikujejo pa se tudi po kvaliteti.

Večina prehranskih dopolnil cilja na maščobe, ki se jim že tako ali tako najlažje odpovemo in jih je na naših jedilnikih manj, največji problem pa je ta, da so nekatera prehranska dopolnila agresivna, povzročajo glavobole in povišan srčni utrip. Zato moramo biti pri izbiri pazljivi.

Naravno s prehranskim dopolnilom Be-Light

Maja smo izbrali zmagovalke Be-Light nagradne igre, ki se letos na morju ne bodo skrivale za brisačo. Odvečne kilograme uspešno 'topijo' s prehranskim dopolnilom Be-Light, ki je 100-odstotno naravno in z izvlečkom belega fižola StarchLite dokazano zmanjšuje absorpcijo kalorij iz škrobnatih ogljikovih hidratov, ter na ta način preprečuje njihovo pretvorbo v maščobe.

Raziskave so pokazale, da 100-odstotno naravno prehransko dopolnilo Be-Light učinkuje pri zmanjšanju telesne teže, rezultati pa so opazni že po 30-ih dneh uporabe. Z njegovo pomočjo se po naravni poti izloči do 66 odstotkov škrobnatih ogljikovih hidratov.

Učinkovitost in varnost izdelka Be-Light potrjuje kar 17 različnih študij, ki so pokazale, da je Be-Light varna in učinkovita pomoč pri zmanjševanju telesne teže, brez stranskih učinkov in napornega odrekanja. Urad za zdravila in živila v ZDA (FDA) pa je StarchLitu podelil GRAS status – splošno priznan kot varen.

Tako lahko Špela, Vida in Barbara brez problema na svojem jedilniku obdržijo odličen krompirček, si privoščijo kruh in okusne testenine in hujšajo z užitkom.

Manj kilogramov in zdrav način življenja

Nutricionistka je damam pomagala oblikovati jedilnik, ki jih razvaja in navaja na zdrav način prehranjevanja. Izbranke tretmaja vsak dan poskrbijo za prav vseh pet obrokov in zaradi pravilno zapolnjenega jedilnika nimajo problemov z lakoto ali prenajedanjem.

Trenerka je poskrbela za ustrezno vadbo, saj si Barbara, Vida in Špela ne želijo le izgubiti odvečnih kilogramov, temveč bi rade tudi bolj zdrav vsakdan.

Strokovnjakinja za vadbo je priredila vaje glede na najljubše športe Barbare, Vide in Špele, tako da je vadba zabavna in ni prenaporna. Tudi prvi musklfiberji so že za njimi.

Z dovolj gibanja in pravim izborom hrane lahko trening in zdrava prehrana postanejo njihov vsakdan. Izbranke se nad prehranskim dopolnilom navdušujejo, saj uspešno izgubljajo kilograme, spremembe pa so opazili že tudi prijatelji.

Razveseljuje jih, da spet lahko oblečejo stara oblačila, imajo več kondicije, energije, niso utrujene in postajajo vse bolj samozavestne. In komaj čakajo poletje! Letos ne bo več skrivanja za brisačo, temveč se bodo brez problema nastavljale sončnim žarkom in zabavale na plaži.

Še izboljšana učinkovitost

Na tržišču pa je z majem na voljo tudi novost: prehransko dopolnilo Be-Light PLUS, ki je edinstveno v tem, da dokazano zmanjšuje presnovo škrobnatih ogljikovih hidratov in znižuje glikemični indeks (GI) hrane, hkrati pa izboljšuje presnovo sladkorjev in maščob ter pomaga uravnavati krvni sladkor.

Tako ne deluje le na testenine in kruh, ampak tudi na omako, ki si jo privoščimo poleg testenin in na marmelado, ki jo pojemo s kruhom.

Be-Light PLUS vsebuje izvleček belega fižola StarchLite, ki mu je dodan Chromax, zaradi česar je učinkovitost prehranskega dopolnila še izboljšana.

StarchLite onemogoča razstavljanje škrobnatih ogljikovih hidratov in tako preprečuje absorpcijo kalorij in kopičenje v obliki telesne maščobe, Chromax pa pomaga uravnavati krvni sladkor tudi ob zaužitju sladkorjev in maščob in s tem pripomore k izgubi telesne teže.

Špela, Barbara in Vida so izbrale Be-Light in hujšajo brez odrekanja, varno, naravno in z užitkom. Sami jih lahko spremljate na na Be-Light Facebook strani.