V dveh letih je izgubila 75 kg! Vsak dan je uživala ta živila, ki zmanjšujejo apetit

5. 5. 2024
Deli
V dveh letih je izgubila 75 kg! Vsak dan je uživala ta živila, ki zmanjšujejo apetit (foto: Instagram @gracebeverly (Posnetek zaslona))
Instagram @gracebeverly (Posnetek zaslona)

Pomagala si je z živili, ki nasitijo in zavirajo apetit.

Na družbenih omrežjih kroži nova zgodba, ki dokazuje, da je namesto strogih diet za uspešen proces hujšanja ključno ravnotežje in smiselno izbiranje živil. Amber Clemens je uspela neverjetna preobrazba: v dveh letih izgubila 75 kg in postala osebna trenerka. Zdaj je s svojimi sledilci razkrila, katera hrana ji je pri hujšanju pomagala.

Ne spreglejte:

Živila, bogata z beljakovinami

Na svojem TikToku je Amber pojasnila, da je v svojo prehrano vključila beljakovinsko bogata živila, kot so grški jogurt, proteinski napitki, beljakovinske ploščice in puste mesnine. Takšna živila je kombinirala z zadostno mero zelenjave.

"Obožujem solate iz različne zelenjave. So enostavne, pripravimo jih lahko vnaprej in imajo različne okuse. Kombinirajte jih s katerim koli virom beljakovin, denimo s piščancem na žaru," je v posnetku povedala Amber.

Zaupala je tudi, da si rada pripravi posebno poslastico. "Rada imam grški jogurt z nizko vsebnostjo maščob. Je okusen in priročen vir beljakovin, ki ga lahko uživamo kot prigrizek ali za zajtrk/večerjo. Sama iz grškega jogurta rada oblikujem palčke, ki jih zamrznem. To je moja najljubša sladica vseh časov."

@amber_c_fitness 11 foods that make weight loss easier. #weightloss #weightlossfood #weightlosssnacks #weightlossdessert #highproteinsnack #healthyfood ♬ Cupid by Fifty fifty - azzzcam

Poleg tega, da so pomembne za pravilno delovanje telesa, beljakovine tudi spodbujajo občutek sitosti in tako preprečujejo prenajedanje. K dodatni sitosti pripomorejo tudi vlaknine, ki se nahajajo predvsem v sadju, zelenjavi in polnozrnatih izdelkih.

Vir: mondo.rs

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu