Jem zdravo, čutim z naravo

18. 4. 2011 Promocijsko sporočilo

Če želite odpraviti negativne prehranjevalne navade in doseči želene cilje, obiščite Center Naturhouse v ljubljanskem BTC-ju, kjer vas bodo strokovnjaki s posebnim procesom in na ustrezen način vodili skozi proces prehranske preobrazbe.

Pred kratkim smo namreč tudi v Sloveniji dobili prvo trgovino in svetovalnico za zdravo prehrano, španskega proizvajalca in trgovca s prehranskimi dopolnili Naturhouse.

Naturhouse - kakovost in strokovni pristop

Prehranski strokovnjaki-dietetiki v centrih Natuhouse upoštevajo življenjski slog vsakega
posameznika in ga vodijo v smeri zanj pravilnega prehranjevanja, ne da bi mu pri tem občutno spremenili osebni življenjski stil.

Prvi korak je spoznavni pogovor, ki traja 30 do 40 minut z namenom pridobivanja osnovnih podatkov potrebnih za določanje ciljev. To so informacije o življenjskem stilu, telesni aktivnosti in prehranskih navadah posameznika.

Na osnovi zbranih podatkov prehranski strokovnjak določi primeren prehranski načrt, določen na osnovi izbora in povezanosti hranil, brez določanja količin.

Za dosego optimalnega učinka se v prehranski načrt vključijo tudi posebej določeni in preverjeni
dodatki k prehrani, kar svetuje prehranski strokovnjak. Na tedenskih srečanjih le-ta preveri
spremembe v teži in telesni sestavi. S tem se spremlja uspešnost prehranskega načrta in/ali možna
sprememba le tega, v kolikor je to potrebno.

Naturhouse ni samo trgovina s prehranskimi izdelki, Naturhouse je predvsem center, kjer vam prehranski strokovnjak, izobražen na tem področju, osebno in brezplačno svetuje ter predstavi izdelke.

Naturhouse je vodilna multinacionalka za prehranske in dietetične storitve in izdelke, ustanovljena v Španiji leta 1992. Razvila se je kot franšizni sistem, ki šteje več kot 1.850 centrov v več kot dvajsetih državah po svetu in ima več kot tri milijone zadovoljnih ljudi, ki so dosegli svoj cilj, optimalno težo in zdravju primeren način izboljšali videz.

Vsi izdelki iz nabora blagovne znamke vsebujejo naravne sestavine rastlinskega, sadnega ali
zelenjavnega izvora s kontroliranim poreklom in ne vsebujejo nikakršnih farmacevtskih sestavin s
stimulativnim ali anoreksičnim delovanjem.

Tedenska srečanja s prehranskim strokovnjakom

Tedenska srečanja s prehranskim strokovnjakom so izjemnega pomena. Na njih strokovnjak nadzira
in pridobi povratne informacije o programu, posreduje vprašanja, izrazi morebitne pomisleke, kar mu pomaga k morebitni prilagoditvi ali spremembi prehranskega načrta posameznika
.

V času med srečanji prav tako skrbi za psihološko podporo in motivacijo posameznika in mu pomaga premostiti vsako začetniško negotovost. Moralna podpora je zelo pomembna, saj stranko spodbuja, da si po svojih najboljših močeh prizadeva upoštevati pravilne prehranske smernice.

Prehranska preobrazba po metodi Naturhouse

Ključne točke prehranske preobrazbe za vsak dan:

  • Sledimo petim obrokom dnevno
  • Uživamo sadje med obroki, tako dopoldan kot popoldan
  • Uživamo veliko količino vode
  • Uporabljamo dve žlici ekstra deviškega olivnega olja
  • Kontroliramo uživanje ogljikovih hidratov in povečamo uživanja beljakovin
V prehranskih načrtih Naturhouse nikoli popolnoma ne izloči ogljikovih hidratov, temveč le zmanjša njihov delež, posebej v prvih tednih preobrazbe. Na ta način se zmanjša izločanje inzulina, kar posledično zmanjšuje občutek lakote.

Prednosti prehranjevanja z beljakovinsko bolj bogatimi živili kot svetujemo v prvih dveh tednih so sledeča:

  • zmanjšanje občutka lakote
  • zaščita mišične mase
  • hitro doseganje želenega cilja

Izdelki Naturhouse

Dietetik oblikuje prehranjevalne načrte po meri stranke, ki jih dopolnjujejo ekskluzivni izdelki iz
laboratorijev blagovnih znamk Housediet in Kiluva. Izdelki so naravni dodatki, katerih glavne sestavine so pridobljene iz izvlečkov narave (zelišča, sadje, zelenjava).

Omenjeni izdelki niso čudežna sredstva za hujšanje. Naturhouse odklanja vsako formulo za uravnavanje telesne teže, ki ni v skladu z medicinskimi kriteriji, ki jih priznavajo mednarodne zdravstvene organizacije.

V vsakem posebej pripravljenem izdelku je vsebina prilagojena namenu in vsebuje pravilno razmerje mineralov, vitaminov, vlaknin ter antioksidantov.

Postopek izdelave teh ekskluzivnih izdelkov upošteva značilnosti prehranskega dopolnila in ne zdravila, so popolnoma naravni in ne povzročajo nikakršne odvisnosti.

Izdelki za zajtrk

Polnozrnati piškoti in kosmiči obogateni z vlakninami, kar je pomembno za uravnavanje pravilnega metabolizma. Marmelade in piškoti so narejeni na osnovi fruktoze, ki zagotavljajo okusen zajtrk, hkrati so izdelki nizkokalorični in tako primerni tudi za diabetike.

Kaj vsebujejo izdelki kot dopolnila?

Breza (Betula alba L.), regrat (Taraxacum offininale W.), preslica (Equisetum arvense L.), Sarsaparilia (Smilax officinalis), rjava haloga(Fucus vesciculosus), črni bezeg (Sambucus
nigra), zelena kava (Caffea roubsta), linolna kislina, artičoka (Cynara scolymu), črna redkev,
(Raphanus sativus niger), kamilica (Matricaria Chamomilla), koromač (Foeniculum vulgare Mill) in L-
caranitin, antioksidanti

Zakaj izbrati Naturhouse?

Naturhouse je usmerjen k prehranjevalni prevzgoji, kar pomeni, da se ne drži omejevalnih oziroma
strogih diet, pač pa uči kako dobro in zdravo jesti. V centrih Naturhouse je izgubilo odvečno težo in se naučilo obvladovati svojo prehrano že več kot tri milijone ljudi.

Blagovna znamka Naturhouse obstaja v 24 državah. To so: Andora, Belgija, Bolgarija, Čile,
Kitajska, Hrvaška, Češka, Francija, Nemčija, Honduras, Irska, Italija, Mehika, Maroko, Peru, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Južna Afrika, Španija, Združeni arabski emirati, Velika Britanija in ZDA (Florida) in od aprila tudi Slovenija.

Center Naturhouse, BTC City, Dvorana A, Vhod A3, Šmartinska cesta 152, Ljubljana
telefon; (01 585 17 95), e-mail; www.naturhouse.si, info@naturhouse.si

oglasno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri