Ana Maria Mitič: TO je hrana, ki sem jo vzljubila zaradi otroka

27. 5. 2021 Promocijsko sporočilo

Ljudje imamo radi vzorce in rutine, ena takšnih pa je zagotovo zajtrk. Mnogi med nami, mladi in mladi po srcu, pa imajo tudi svojo Čokolino rutino. Kakšna je vaša?

Da je Čokolino hrana naše mladosti, lahko rečejo predstavniki različnih generacij, saj nas ta okusen in hkrati hranilen obrok spremlja že leta in leta. Zato nas ne preseneča niti, da ga obožujejo tudi številni znani Slovenci.

Pa vi?

Verjamemo, da imate tudi vi svojo Čokolino rutino, z njo pa lahko sodelujete v nagradni igri za prekrasne nagrade. 

Za sodelovanje izpolnite spodnji obrazec. Nagradna igra traja do 15. junija 2021, nagradili pa bomo pet sodelujočih, ki bodo prejeli paket Čokočono (Čokolino + šalčka)

Med ljubitelji Čokolina je tudi Ana Maria Mitič, dobro poznana voditeljica, improvizatorka, igralka, komičarka in novinarka.

"Jaz do nedavnega nisem bila oboževalka čokoladastih okusov," je z odgovorom presenetila Ana Maria. "S prihodom malčka pa se je vsebina špajze dobro spremenila. Tam je vedno vreča z medvedkom." Pravi, da je nad Čokolinom navdušen tudi partner. "Sicer po moško tega ne prizna, ampak prav razveseli se, ko je čas za brundija. Ja, to kultno otroško sladico smo pri nas doma kar preimenovali."

Ko si njun sin Lev zaželi Čokolina, preprosto reče: »Brunda!« in vsi v hiši vedo, kaj to pomeni.

Starše in otroke, pa tudi vse, ki iščejo okusen in praktičen obrok z beljakovinami, bo navdušil novi Čokolino Protein Power. Prehransko uravnotežen izdelek na osnovi riža in ovsa, ki nam prinaša znani, vrhunski okus mladosti.

Čokolino si vsak pripravi na svoj način - nekateri z malce več mleka, drugi z malce več Čokolina, a vedno z veliko nostalgije in ljubezni do tega enostavnega obroka.