Končno neskončno možnosti za pripravo smoothijev

11. 6. 2018 Promocijsko sporočilo

Smoothiji so že precej časa v trendu. Le kako ne bi bili, saj so vendarle prava zakladnica vitaminov, mineralov, antioksidantov, beljakovin in drugih pomembnih hranil. Še več – smoothiji so idealni, zdravja polni napitki, ki jih lahko vzljubi prav vsak.

Ti slastni sadni ali zelenjavni napitki se priležejo čez vse leto. Pozimi si lahko z njimi krepimo naš imunski sistem, poleti pa se osvežimo. Ne glede na letni čas so smoothiji zagotovo odličen vir vitaminov, ki preprečijo marsikatero smrkanje in kašljanje, ter vlaknin, ki poskrbijo za boljšo prebavo.

Zaradi hitre in zabavne priprave lahko smoothije enostavno vključimo v našo dnevno rutino ter si tako popestrimo in izboljšamo naš jedilnik.

Uživajte več sadja in zelenjave

Razmišljate, da bi v svoj vsakdan vnesli več sadja in zelenjave? Želite svoje najdražje pogostiti z okusnimi in zdravimi hranili? Philipsov blender Avance Collection HR3655/00 bo poskrbel, da boste z napitki mamljivega okusa in ravno pravo teksturo navdušili prav vsakega, pa naj bo to vaš partner, otrok, obisk ali vi sami.

Ne samo, da lahko mešalec zaradi izjemne tehnologije ProBlend 6 3D fino premeša vse sestavine v napitku, ampak je blender, zaradi različnih nastavitev hitrosti, primeren tudi za nežno mešanje mehkega ali tršega sadja in zelenjave. S 1400 W moči in 35.000 vrtljaji na minuto bo mešanje fino in gladko tudi ob najbolj zahtevnih sestavinah. Hitrost in čas mešanja z uporabo pulznega delovanja lahko prilagajate ročno, kar zagotovi optimalne rezultate glede na uporabljene sestavine. Piko na i mikserju dodata funkcija za drobljenje ledu in možnost tihega delovanja.

Po končani uporabi lahko vse snemljive dele blenderja operete v pomivalnem stroju, z izjemo rezilne enote, ki jo enostavno sperete pod tekočo vodo ter podstavka, ki ga po potrebi obrišete.

Priložena 600 mL tritanska lončka vam omogočata, da lahko svoj smoothie spijete, kadar koli želite. Napitek si enostavno pripravite in kar v lončku in odnesete s sabo. Kdo še ni sanjal o domačem »take-away« smoothiju?

Blender je opremljen z 2-litrsko stekleno posodo z delovno zmogljivostjo 1,8 litra, tako da lahko s tem mešalnikom pripravljate napitke za celo družino. Pogostite svoje najbližje s paleto različnih – in odličnih – smoothijev, domačih napitkov ali omak.