Kuharski sopotnik za pripravo zdravih obrokov za najmlajše

1. 3. 2018 Promocijsko sporočilo

Naloge in opravila se v vsakodnevnem življenju mame kar vrstijo, redke proste trenutke pa si želimo izkoristiti z družino, partnerjem ali si jih privoščiti zase. Vsak pripomoček je tako dobrodošel, posebej, če združuje več uporabnih funkcij v enem.

Aparati za pripravo otroške hrane Philips Avent s soparnikom in mešalnikom zagotavljajo enostavno pripravo okusnih, hranljivih in zdravih obrokov za naše najmlajše, ki postanejo naš najboljši kuhinjski prijatelj, tako doma kot na poti ali počitnicah.


Čeprav je materino mleko najboljša popotnica za malčka, pride obdobje, ko njegovo telo za zdrav razvoj potrebuje tudi druge hranilne obroke. Takrat se starši srečajo z izzivom priprave zdravih, hranljivih in okusnih obrokov za malega radovedneža. Philips Avent je razvil linijo aparatov za pripravo otroške hrane, ki združujejo soparnik in mešalnik ter posodo z dovoljšno prostornino, da lahko obroke pripravimo preprosto, na enem mestu.


Edinstvena Philipsova tehnologija v aparatih za pripravo otroške hrane omogoča kroženje pare navzgor, da se vse sestavine v posodi enakomerno skuhajo in niso prekuhane. Soparnik ohranja okus in teksturo hrane ter tekočine iz sestavin. Ko sestavine skuhate v pari, morate posodo le obrniti in vsebino zmešati do želene gostote. Večina izmed aparatov vas bo na končano soparjenje opozorila z zvočnim signalom, zato si lahko vmes brez slabe vesti vzamete čas zase, svojo družino ali pomembnejša opravila.

Soparnik in mešalnik Philips Avent ti olajša delo v kuhinji in omogoči, da imaš več časa za družino. Priprava hrane z njim je enako preprosta v domači kuhinji, kot v hotelski sobi, kjer si brez njega, v času uvajanja goste hrane za Rena, ne predstavljam bivanja - in kuhanja.

Nina Kogej, mama in ustvarjalka popotniškega bloga @Nina Potuje


Philips Avent ponuja kar tri aparate za pripravo hrane za otroke. Prvi, osnovni aparat (SCF875/02), združuje kuhanje v pari in mešanje do želene gostote. Pri drugem aparatu, soparniku in mešalniku 2 v 1 (SCF870/22), po začetnem soparjenju sadja, zelenjave ribe ali mesa, posodo le obrnete, jo ponovno namestite na svoje mesto in s pritiskom na gumb zmešate. Pravi kuharski mojster, soparnik in mešalnik 4 v 1 (SCF875/02), pa poleg osnovnih funkcij soparjenja in mešanja ponuja tudi odmrzovanje in pogrevanje že pripravljenih jedi, tako da lahko zdrave obroke shranite v priloženo posodico in jih uporabite kasneje.

Soparnik in mešalnik je z nami na vsakem koraku uvajanja čvrste hrane, od najbolj fino zmešane sadne ali zelenjavne kašice, do obrokov z večjimi in tršimi kosi, ter tudi s kombiniranjem različnih sestavin, kot so meso, ribe in začimbe v kasnejših mesecih. Najbolj dragoceno pri soparjenju pa je, da v pripravljenem obroku jedi zadrži minerale in vitamine.

Nadvse pripraven ostane tudi po koncu uvajanja goste hrane tako za otroka, kot za vso družino. Z njim lahko pripravljamo sadne napitke, šejke, fine juhe, čežane, pa tudi sočno soparimo sadje in zelenjavo za vsakodnevne obroke. Po končani pripravi obroka posodo in rezilo enostavno očistimo v pomivalnem stroju, istočasno pa preprosto očistimo in ponovno napolnimo še zbiralnik za vodo in aparat je zopet pripravljen na nove kuharske izzive, vsakič s čisto paro.

Priročnik si lahko prenesete s klikom na spodnjo sliko!

Prenesite si aplikacijo z recepti za pametne naprave iOS TUKAJ


Blogerka, vlogerka, popotnica in na prvem mestu mama ter partnerica Nina Kogej (Nina Potuje) skupaj s sinčkom Renom in partnerjem Simonom, poleg širnega sveta odkriva tudi ustvarjanje okusnih jedi z Aventovim soparnikom in mešalnikom 4 v 1, ki ga imajo s seboj tako doma, kot na poti. »Ker se s Simonom izogibava vnaprej pripravljenim jedem, tudi Renu nisem želela ponuditi že pripravljenih kašic. S soparnikom in mešalnikom 4 v 1 smo v hotelu tako kuhali, da je dišala cela soba. Brez slabe vesti in z veseljem ga priporočam vsem mamicam in očkom – na poti ali doma.« Pri napravi Nina ceni predvsem, da je resnično preprosa za uporabo, da ima časovnik in jih pripravljena jed po soparjenju še topla počaka, da se vrnejo z raziskovanja bližnje okolice, ter da jo za na pot zlahka pospraviš v prtljago v dveh delih.

Več informacij o napravah za pripravo hrane za otroke Philips Avent TUKAJ.