Peka ni nujno zapletena. Tukaj je hiter recept za slastne piškote iz arašidovega masla s koščki čokolade.
Recept tudi ne vsebuje moke in je tako primeren za vse, ki so občutljivi na gluten, zelo preprosto pa ga lahko spremenite tudi v vegansko različico.
Potrebovali boste:
- 1 skodelico rjavega sladkorja
- 1 skodelico arašidovega masla,
- 1 jajce
- 1 žličko pecilnega
- ½ skodelice na drobno nasekljane temne čokolade
Veganska različica: uporabite vegansko čokolado in namesto jajca uporabite pol pretlačene banane.
Priprava:
Vseh pet sestavin dobro zmešajte v večji posodi, iz mase oblikujte približno 12 piškotov in razporedite po pekaču, ki ste ga obložili s peki papirjem.
Postavite v pečico, ki ste jo segreli na 180 stopinj Celzija in pecite 8 do 10 minut.
Piškoti naj se povsem ohladijo na pekaču.
Poskusite še: TAKO pripravite božansko jesensko sladico, ki se je ne boste nikoli naveličali (brez sladkorja)
Preverite pa tudi: Tako puhastega kruha še niste jedli – TU je recept (potrebujete le 2 sestavini!)