Na voljo so nove beljakovinske ploščice Barebells Soft Bar!

Na voljo so nove beljakovinske ploščice Barebells Soft Bar! (foto: Barebells) Barebells
20. 3. 2023 Promocijsko sporočilo

Barebells, vodilna blagovna znamka športne prehrane, je pred kratkim izdala svoj najnovejši dodatek k liniji visokokakovostnih beljakovinskih ploščic - Barebells Soft Protein Bars. Te ploščice so okusen in priročen način, da zaužijete svoj dnevni odmerek beljakovin, ne da bi pri tem žrtvovali okus ali kakovost.

Vsaka beljakovinska ploščica Barebells vsebuje najboljše sestavine visoke kakovosti, brez kompromisov pri okusu. Idealne so za športnike in fitnes navdušence, ki morajo po vadbi dopolniti svoj vnos beljakovin. Prav tako so kot nalašč za aktivne posameznike, ki potrebujejo hiter in enostaven prigrizek za moč svojega telesa.

Beljakovinske ploščice Barebells vsebujejo malo sladkorja in veliko beljakovin, zaradi česar so popoln prigrizek za vse, ki želijo ohraniti zdrav način življenja. S 16 grami beljakovin na ploščico so odličen način za pomoč mišicam pri okrevanju in rasti.

Barebells
Beljakovinske ploščice Barebells soft bar so na voljo za nakup pri izbranih prodajalcih in v spletni trgovini bodygain.si.