Nabodalca z mletim mesom

Nabodalca z mletim mesom (foto: stockfood photo) stockfood photo
19. 8. 2014 Vir: liza.aktivni.si

Pribora ne boste potrebovali

Za 4 osebe potrebujete

  • 1 en dan staro žemljico
  • 1 šopek gladkega peteršilja
  • 600 g mešanega mletega mesa
  • 1 jajce
  • 1 noževo konico naribane lupinice neškropljene limone
  • sol
  • poper
  • 1 žlico repičnega olja

Priprava

Žemljice namočite. Lističe peteršilja potrgajte in jih drobno sesekljajte. Zmešajte jih z mletim mesom, jajcem, ožeto žemljico in limonino lupinico ter zmes začinite. Z vlažnimi rokami oblikujte zvitke in jih nataknite na nabodalca.

V teflonski ponvi segrejte olje in med vmesnim obračanjem nabodalca pecite 8–10 minut. Shranite jih v zaprti posodici in s seboj vzemite še jogurtno pomako.

Čas priprave: 30 minut.

Na osebo približno 410 kcal, beljakovine: 31 g, maščobe: 29 g, ogljikovi hidrati: 6 g.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri