Nagradna igra: Smuti na dom ali v službo

Nagradna igra: Smuti na dom ali v službo (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
3. 7. 2015

Smutiji so lahko boljši od vsake sladice na svetu. Sladki, okusni, kremasti pa še zdravi! Kaj pravite na to, da bi vam jih dostavili kar pred vrata?

Pripravili smo super nagradno igro - dostava smutijev na dom ali v službo.

Tako si boste lahko kljub pomanjkanju časa privoščili popoln obrok – takšen, ki telo nahrani od znotraj navzven in vas napolni z energijo.

Mi se takšne nagrade zagotovo ne bi branili.

Kako lahko osvojite nagrado?

V spodnjem obrazcu odgovorite na zelo preprosto nagradno vprašanje, vpišite ime, priimek in vaš elektronski naslov, ter se s klikom na 'Pošlji' priključite nagradni igri.

Še prej pa lahko obiščete naš 'koledarček' Mesec smutijev, odprete okence pod številko 18 in našli boste pravilen odgovor. 

Zdaj pa hitro izpolnite spodnji obrazec.

Čez teden dni, 10. julija, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel 'Smooth paket' - 1 teden razvjanja s slastnimi smutiji po lastni izbiri.

  • Paket vsebuje: 3x dostava na želeni naslov v Ljubljani in okolici - v ponedeljek, sredo in petek bo srečni nagrajenec prejel po 2 smutija v ličnih pollistrskih stekleničkah.

Za razvajanje bo poskrbelo podjetje Smooth, ki že od leta 2012 skrbi za dostavo svežih gostih napitkov. Vsako jutro jih zmešajo posebej za vas in dostavijo na želeni naslov takoj po pripravi. V kremast napitek pa vmešajo le najbolj sveže rastlinske sestavine iz ekološke pridelave, divjerasle rastline in superhrano.

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA!

Preverite, kdo je nagrajenec: Znan je zmagovalec nagradne igre Smuti na dom ali v službo!

Značke: nagradna igra