Prehrana Promocijsko sporočilo

Recite zbogom napihnjenosti enkrat za vselej – s tem super ''koktajlom'', narejenim prav za dame

4. 4. 2023
Deli
Recite zbogom napihnjenosti enkrat za vselej – s tem super ''koktajlom'', narejenim prav za dame (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Marsikatera dama se v svoji koži ne počuti dobro, kadar jo pestita napihnjenost in neredno odvajanje blata. Takrat ne pomaga niti najboljši make-up niti najbolj izbran ''outfit'', ki si ga lahko dama omisli. Vsekakor pa pomaga rešitev v obliki prehranskega napitka, ki je bila izdelana v Sloveniji iz popolnoma naravnih sestavin.

Ni hujšega kot naokoli hoditi z napihnjenim trebuhom, ko nas v dnevu čaka izpostavljenost ljudem, kot so sestanki, dogodki, večerja s svojim izbrancem ali zabava s prijateljicami. Včasih bi se najraje ugreznile v zemljo, saj napihnjenost vpliva tako na naše počutje kot seveda tudi na naš videz.

Napihnjen trebuh in težave s polnostjo prebavil so res sila neprijetne in pogosto tudi boleče in so posledica v prebavilih ujetega zraka. Toda zdaj dame to ne bi smelo več skrbeti, saj na našem trgu obstaja izdelek, ki se učinkovito upira vsakršni napihnjenosti, nam pomaga redno odvajati blato ter nam za nameček ''podari'' še ogromno energije. Vas že zanima ta čudežni napitek, kajne?

Kdo je kreatorka prehranskega dodatka proti napihnjenosti?

Vida Macura Maglica

Vida Macura Maglica je licencirana kondicijska trenerka, ki je bila pred kratkim izbrana za obraz sejma Dubai Active, vodilnega sejma na področju aktivnega življenja, fitnesa in wellness industrije na svetu. Razvila je patentirano vadbo Extreme Training®️, s tem pa številnim ljudem pomagala ne samo pri preoblikovanju telesa, ampak tudi pri celostnem prehodu na bolj zdrav način življenja. Ker Vida verjame, da si naše telo vedno zasluži le najboljše, je svoje znanje, izkušnje in prepričanja usmerila tudi na področje prehranskih dodatkov.

Vrhunski, učinkoviti in povrhu še okusni 

Gre za premium prehranske dodatke tako po sestavinah in okusu kot tudi po embalaži. Eden od teh vrhunskih dodatkov prehrani je Premium Immuno Coctail proti napihnjenosti. Narejen je v Sloveniji iz popolnoma naravnih sestavin slovenskega porekla, uvrščamo pa ga lahko med prehranske dodatke najvišje kakovosti.

Vida pravi, da so vsi premium izdelki Extreme®️ zamišljeni z razumevanjem načina življenja sodobne ženske. Vsaki sodobni dami bo Premium Immuno Coctail tako pomagal, da redno odvaja blato, se znebi nadležne napihnjenosti in ji hkrati da še novo gorivo oz. energijo.

Vida Macura Maglica
Vse dodane vrednosti Premium Immuno Coctail:

Narejen je v Sloveniji.

√ Izdelan je iz naravnih sestavin.

√ Njegov okus je prijeten oz. brbončicam prijazen – za to poskrbita aromi grenivke in limone.

√ Premium immuno Coctail ni le učinkovit in okusen, temveč je tudi pakiran v lične in obenem praktične vrečice, ki jih lahko dama vzame s seboj v službo oz. kamorkoli se že odpravlja.

Poleg popolnega koktajla proti napihnjenosti z vadbo

Poleg prehrane je najboljše ''zdravilo'' proti nerednemu odvajanju in napihnjenosti seveda tudi gibanje. Fizična aktivnost pozitivno deluje na prebavo, saj vpliva na črevesno mikrobioto, torej na bakterije, ki živijo v prebavilih. Mi vam priporočamo Vidino patentirano vadbo Extreme Training®️aplikacijo Extreme training®️ lahko uporabite kot svojega osebnega trenerja na domu.

Vida Macura Maglica je pripravila intenzivno vadbo, pri kateri se boste precej prepotili in zadihali, pozneje pa boste ponosni nase, da ste naredili nekaj dobrega zase – in tudi za svojo prebavo. Priporočamo torej, da si podarite zdravje in motivacijo za gibanje z aplikacijo Extreme training®️, kjer boste obenem našli tudi zdrave recepte oz. jedilnike – za vsak dan v letu 5 obrokov. S takim načinom prehranjevanja boste seveda prav tako dobro poskrbeli za svojo prebavo ter se izognili zaprtju in napihnjenosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Vse dodane vrednosti programa Extreme Training®️

√ Izbirate lahko med več programi, ki ponujajo tudi brezplačne preizkuse, da boste zares zadovoljni s svojo odločitvijo.

√ Za izvajanje vadb ne potrebujete pripomočkov, naredite pa jih lahko takrat, ko imate čas. 

√ Za začetek ne potrebujete predhodne kondicijske pripravljenosti. Če ste popolna začetnica, preprosto začnete z najlažjo stopnjo novinke. 

Aplikacija Extreme Training®️ je namenjena ženski populaciji ljudi in pokriva vse starostne skupine kot tudi vsa življenjska obdobja vsake posameznice.

 √ Če posameznica ne ve, kateri program treninga izbrati, ima možnost ob vstopu v aplikacijo odgovoriti na nekaj preprostih vprašanj, na podlagi prejetih odgovorov pa ji aplikacija ponudi točno pripravljen trening zanjo (costum made workout for every single person).

Več podobnih v celoti vodenih treningov najdete v aplikaciji Extreme Training®️.

Vida Macura Maglica