Odkrijte nova okusa, ki vas bosta prevzela

Odkrijte nova okusa, ki vas bosta prevzela (foto: Promocijski material) Promocijski material
18. 6. 2021 Promocijsko sporočilo

Moje znamke. Zaupamo v dobre zgodbe.

Vedno je bila z nami – zvečer ob ognju in čaju. Pa ob prvi jutranji kavi. Manjkala ni na nobenem pohodu. Niti ob največjih družinskih praznikih. Je super darilo in najboljša pogostitev, ko dobimo nepričakovane goste.

Domaćica je na Mercatorjevih policah trgovin že več kot 60 let, najdete jo tudi na policah avstrijskih, nemških ali švedskih trgovin, pa tudi na oddaljenih trgih v ZDA, Kanadi ali Avstraliji! Vedno je tam, kjer se ustvarjajo spomini, kar je njeno poslanstvo. In s tem želi Kraš nadaljevati.

Promocijski material

Zato je na Mercatorjeve police postavil nov okus Domaćice – keks z belo čokolado in limono in še eno sladko pregreho, ki je popolna za užitke s prijatelji – čokolado Dorina Petit Beurre, ki bo navdušila s svojim mlečnim polnilom in piškotom.

Mercatorjev projekt Moje znamke je namenjen povezovanju z dobavitelji in spodbujanju lokalnega gospodarstva. »Sodelovanja kot je ta, s podjetjem Kraš, pišejo zgodbe, ki nam kot »najboljšemu sosedu« prinašajo ugled, inovativnost in povezovalno vlogo«, povejo v Mercatorju. Pri Krašu pa dodajo, da želijo, kot eden največjih ponudnikov sladkih izdelkov v regiji, še naprej skrbeti, da bodo druženja z našimi najbližjimi še bolj sladka in brezskrbna.