10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Pica rafinirana z bučkami in s pestom

Pica rafinirana z bučkami in s pestom (foto: foodstock photo) foodstock photo
7. 4. 2014 Vir: liza.aktivni.si

Za 4 osebe potrebujete

  • 200 g bučk
  • 100 g posušenih paradižnikov v olju
  • 250 g kozic (očiščenih)
  • 1 strok česna (kocke)
  • 1 osnovno testo za pice
  • 200 g paradižnikov
  • 200 g naribane mocarele
  • 100 g bazilikovega pesta

Priprava

Bučke zrežite na rezine, paradižnike pa na trakove. Zmešajte kozice in česen. Pečico segrejte na 220 stopinj (ventilatorsko na 200 stopinj). Testo razdelite na 4 dele, jih razvaljajte in obložite s paradižniki. Pecite jih 10 minut. Nato po testu razporedite še zelenjavo, kozice in mocarelo ter pice pecite še 15 minut. Po koncu peke jih nakapajte s pestom in okrasite z baziliko.

Čas priprave: približno 55 minut.

Na osebo: približno 920 kcal, beljakovine: 36 g, maščobe: 52 g, ogljikovi hidrati: 76 g.

Značke: pica

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri