10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Pica z rukolo

Pica z rukolo (foto: foodstock photo) foodstock photo
5. 4. 2014 Vir: liza.aktivni.si

Vegetarijanski užitek

Za 4 osebe potrebujete

  • 250 g rukole
  • 1 osnovno testo za pico
  • 4 paradižnike
  • 300 g mocarele
  • sol, poper
  • 50 g parmezana v kosu
  • 2 žlici oljčnega olja

Priprava

Pečico segrejte na 220 stopinj (ventilatorsko na 200 stopinj). Očistite rukolo. Testo razdelite na 4 dele in jih razvaljajte okroglo. Paradižnike in mocarelo zrežite na kocke, jih porazdelite po testu in začinite. Pico pecite približno 15 minut. Potresite jo z rukolo, nanjo nastrgajte parmezan in jo nakapajte z oljčnim oljem.

Čas priprave: približno 35 minut.

Na osebo: približno 810 kcal, beljakovine: 31 g, maščobe: 44 g, ogljikovi hidrati: 72 g.

Značke: pica

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri