Podarjamo knjigo: Z užitkom užita - sladica brez žita

16. 12. 2012

Nekomu izmed vas bomo podarili uporabno zbirko brezglutenskih receptov Z užitkom užita - sladica brez žita, ki jih je pripravila šestnajstlenta Ana Gradišnik, sicer obetavna športnica.

Nadobudna Ana Gradišnik je dolgo trpela za hromečo in potencialno smrtonosno alergijo, a se je je rešila s pomočjo neglutenske diete.

Prehranskega režima, ki prepoveduje predvsem uživanje žita (ne pa koruze, riža in krompirja), se po ozdravljenju ni želela odreči, ker pa je sladkosneda in za nameček tudi odlična slaščičarka, se je odločila, da svoj talent s pridom izkoristi.

Tako je nastal nabor nekaj več kot 60 receptov - predelanih družinskih receptov, iz katerih je Ana izločila nevarni žitni antinutrient gluten, in vrsta lastnih brezglutenskih receptov -, ki jih Ana z veseljem deli z vsemi, ki jih pestijo podobne težave.

Knjiga je opremljena z zelo osebno spremno besedo in štirinajstimi poglavji, ki se delijo glede na glavno sestavino v receptu (brezglutenska moka, mandlji, orehi, lešniki, riž, rožič, ajda, čokolada ...). Vsi recepti so opremljeni tudi z ličnimi fotografijami ter uporabnimi navodili.

Zbirko receptov, ki se jih ne bose zlahka naveličali, bomo že jutri podarili nekomu izmed vas.

Kako do nagrade?

Na nagrade.aktivni@adriamedia.si nam pošljite svoje podatke (v naslovu ne pozabite zapisati za katero nagradno igro gre), mi pa bomo izvedli žreb.

Srečna nagrajenka je ...

Petra iz Ribnice.

Čestitamo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri