Popoln večer: 5 receptov za okusne prigrizke

Popoln večer: 5 receptov za okusne prigrizke (foto: Profimedia) Profimedia
14. 12. 2020 Promocijsko sporočilo

Če iščete idejo, kaj pripraviti za prihajajoče praznike v krogu najbližjih ali pa bi si le popestrili konec dneva, imamo za vas okusne predloge, ki bodo navdušili vse zbrane.

#1 PRIGRIZEK S KOZJIM SIROM

Blag sir Président Petits Chevres Doux z medom in svežimi zelišči tvori osvežilno kombinacijo, ki jo z vlečenim testom na enostaven način zapakirate v hrustljav prigrizek.

Preizkusite spodnji recept:

#2 POLENTA S SIROM ROQUEFORT

Kuhano polento lahko zgolj z nekaj dodatki spremenimo v nadvse okusno jed. Polenta s sirom roquefort, jabolkom in medom je premium kombinacija okusov v enem grižljaju, po kateri si boste obliznili prste. 

Ta prigrizek vas bo navdušil ...

#3 CAMEMBERT V LISTNATEM TESTU

Pečen camembert v listnatem testu s sladkim džemom je recept, s katerim z lahkoto osvojite vse ljubitelje sira (in tudi tiste, ki niso njegovi največji navdušenci).

Ta jed je dokaz, kako lahko hitro in z le nekaj sestavinami ustvarimo jed, ki bo odličen prigrizek ali glavni obrok.

#4 ROGLJIČKI S KAJMAKOM

Okus mladega kajmaka Président je bolj blag in odličen za kombiniranje z najrazličnejšimi jedmi. Specite kvašene rogljičke, ki bodo odlična izbira za malico, prigrizek ali dodatek glavnim obrokom.

Navdušil vas bo tradicionalen recept in domača receptura:

#5 BURGER S CHEDDARJEM

Burger brez sira ni pravi burger. Pri burgerju sta seveda najpomembnejša odlično meso in puhasta bombica, sir pa ju odlično poveže, zato izberite President cheddar rezine za burger.

Pocedile se vam bodo sline:
Več okusnih receptov in nasvetov poiščite na siroljub.si.

Foto: Profimedia, promocijsko gradivo