Ljubitelji čokolade in lešnikov, pozor ... Tole je namaz, ki naredi vsak dan sladek brez slabe vesti!

19. 12. 2019 Promocijsko sporočilo

Mogoče ste dolgo čakali prav nanj, na ta veganski čokoladni namaz nove generacije. Je bogatega lešnikovega okusa in kremaste čokoladne teksture, pa vendar lahko v njem uživate brez slabe vesti, saj je narejen iz kar 50 odstotkov lešnikov in ne vsebuje dodanih maščob ... 

Veganski čokoladni namaz by Mojačokolada.si poleg pravega kakava v prahu vsebuje 50 odstotkov lešnikov in prav zato se ponaša z zelo bogatim čokoladno-lešnikovim okusom in neverjetno kremasto teksturo.

Veganski + okolju in človeku prijazen

Veganski čokoladni namaz by Mojačokolada.si bo s svojim božanskim okusom navdušil tako tiste, ki ne uživajo živalskih proizvodov, kot tudi vse druge ljubitelje lešnikov in čokolade:

√ Namaz je izdelan po skrbno dodelani recepturi, ki ustvari izredno kremasto in gladko teksturo ter ima pristen okus po praženih lešnikih.

√ Poleg tega, da je namaz veganski, tudi ne vsebuje palmove maščobe, o pridobivanju katere vemo, da negativno vpliva na življenjski prostor nekaterih živali in posledično na okolje, ter gensko spremenjenih organizmov (GSO) in njihovih derivatov.

√ Ker vsebuje kar 50 odstotkov lešnikov in je brez dodanih maščob (vsebuje le naravno prisotne maščobe, ki so v lešnikih), je ta čokoladni namaz tudi precej bolj zdravju prijazen kot preostali čokoladni namazi, zato lahko v njem uživate brez slabe vesti.

√ Odličen je na palačinkah, na kosu kruha, za pripravo slaščic (kot dodatek v kremi za torte, rezine ali kolačke) ali pa kar tako – na žlico, ko si ga zaželite.

√ Veganski čokoladni namaz je pakiran v ličen steklen kozarček, zato je primeren tudi za darilo.