Skrivnost za zdravo, fit in vitko telo

Skrivnost za zdravo, fit in vitko telo (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
24. 10. 2014 Promocijsko sporočilo

Oblikujte svojo postavo in pozabite na omejitve.

Verjamete, da so treningi lahko zabavni, vaše mišice privlačne, izkoristek kalorij maksimalen, poleg tega pa lahko redno uživate še prehrano, ki je zdrava, okusna kot desert in ji lahko vsak dan primešate nov okus?

Na slovenski trg je prišla nova, inovativna linija prehrane za aktivne ženske - ShapeIT.

ShapeIT je s svojo specifično sestavo odgovoril vsakdanjim izzivom ženskega telesa, saj vsebuje vitamine, minerale in ostale hranilne snovi, ki jih žensko telo najbolj potrebuje vsak dan.

ShapeIT sestavlja 14 visokokakovostnih izdelkov in šest različnih okusov

Prehrano si lahko prilagajate glede na način življenja, tip in pogostost vadbe ter individalne cilje. Ker je linija zasnovana posebej za ženske, so zanjo prilagojena tudi izjemni okusi, velikost in barvitost embalaže ter dodatna hranila, ki jih žensko telo potrebuje. S ShapeIT si lahko vsak dan privoščite zdrav obrok, ki je tako okusen kot sladica, a dejansko dober za vaše telo.

Beljakovinski nizkokalorični napitki so odlični nadomestki obroka pred in po treningu, hkrati pa tudi idealni za zaposlene ženske, ki si nimajo časa privoščiti kakovostnega dnevnega obroka. Zagotovijo maksimalen vnos hranil, ki jih žensko telo potrebuje in vzporedno omogočajo vse od zdravega hujšanja brez yoyo učinka pa do vzdrževanja idealne telesne teže.

ShapeIT, Sensilab

Specifični izdelki za specifične cilje

V liniji ShapeIT najdete naravne izdelke v kapsulah, ki so prilagojeni hitrejšemu izpolnjevanju specifičnih zahtev in ciljev – večja učinkovitost vadbe, hitrejša izguba telesne teže ... Vsi izdelki v kapsulah so naravni ter primerni za vegetarijance in vegane.

ShapeIT okusi

Prvi na svetu bodo svojim potrošnikom ponudili možnost, da si vsak dan privoščijo nov okus. Majhna priročna embalaža za enkratno dodajanje okusa vas bo presenetila z uporabnostjo in izgledom, ne boste pa se mogle upreti tudi izjemnim okusom, vse od klasične vanilije do siciljanske pomaranče.

Več na www.ishapeit.si

Značke: shapeit