Sodelujte v nagradni igri in poskrbite za pripravljenost svojega telesa

13. 6. 2016 Promocijsko sporočilo

BI tudi vi želeli pomoč prehranskega dopolnila Vitadyn Multivitaminico Multiminerale? Vabimo vas, da sodelujete v nagradni igri in poskrbite za dovoljšen vnos vitaminov in mineralov v svoje telo.

Za sto odstotni zanos

Kmalu bo tu poletje, sončne dneve pa že zdaj lahko s pridom izkoriščamo za različne aktivnosti na prostem. Tisti najbolj zagreti rekreativci pa morate ob tem paziti, da telesa ne utrujate preveč in mu nudite dovolj časa za okrevanje in regeneracijo. Pri tem vam lahko pomaga naravno prehransko dopolnilo Vitadyn Multivitaminico Multiminerale, znamke Phyto Garda, ki ga lahko dobite preko spletne trgovine www.trgovina-medisanus.si. V podjetju Medisanus namreč razumejo potrebo vašega telesa po zadostni količini vitaminov in mineralov, da se nadaljnjih dejavnosti lahko lotite s sto odstotnim zanosom.

Samo najboljše za vaše telo

Če želite svojemu telesu le najboljše, morate poskrbeti za dovoljšen vnos vitaminov in mineralov. Prehransko dopolnilo Vitadyn Multivitaminico Multiminerale vam v obliki šumečih tablet z okusom pomaranče nudi vse, kar izgubite pri povečani telesni aktivnosti. Za okrevanje po izčrpanosti in utrujenosti tako poskrbijo vitamini B2, B3, B6 in B12, pantotenska kislina, magnezij ter železo. Še posebno magnezij pomaga pri vzpostavljanju elektrolitskega ravnovesja, pripomore k normalnemu metabolizmu in normalnemu delovanju mišic. Skupaj z vitaminom B1 pa omogočata vzpostavitev psihološkega ravnovesja in normalnega delovanja živcev. Železo je tisto, ki ohranja delovanje spomina in kognitivnih funkcij ter omogoča normalen prenos kisika po krvi, pantotenska kislina pa pripomore k stabilnemu mentalnemu ravnotežju. Tu so še cink, baker, mangan ter vitamina E in C, ki zaščitijo celice pred oksidativnim stresom in omogočajo normalno delovanje imunskega sistema. Vitamin A je odgovoren za normalno delovanje vida, medtem ko vitamin D3 pomaga pri optimalni absorbciji kalcija in fosforja.

Sodelujte v nagradni igri

BI tudi vi želeli pomoč prehranskega dopolnila Vitadyn Multivitaminico Multiminerale? Nepogrešljivega spremljevalca aktivnega posameznika lahko osvojite v nagradni igri, ki smo jo pripravili v sodelovanju s podjetjem Medisanus. Izžrebali bomo kar tri nagrajence.

Vse, kar morate storiti, je odgovoriti na nagradno vprašanje:

  • Po čem slovijo prehranska dopolnila Phytogarda?

Pravilen odgovor skupaj s polnim imenom in priimkom pošljite na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si vse do petka 17. junija do 10h. ( V zadevo napišite: Nagradna igra Medisanus)

Namig boste našli v njihovi spletni trgovini.

Nagradna igra je zaključena. Srečni izžrebanci so:

  • Majda Ipavec
  • Adamlje Mojca
  • Robert Kapun

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri