Prehrana Promocijsko sporočilo

Specite pravo tradicionalno slovensko orehovo potico

28. 3. 2014
Deli
Specite pravo tradicionalno slovensko orehovo potico

Vas zanima kako so potice pekli nekoč? Zakaj je potica postala naša tradicionalna praznična jed? Kako speči potico, ki bo navdušila vaše najbljižje?

Vabimo vas na peko potice skupaj z mojstri Mercatorjevega Kranjskega kolačka, ki po

tradicionalnem receptu s slovenskimi sestavinami v ročno izdelanih lončenih posodah pečejo slastne potice.

Nepozabno popoldne, ki vas bo navdihnilo ob pristnih dišavah prav slovenske orehove potice ...

Čisto vseeno je, ali se boste peke orehove potice lotili prvič ali stotič – pomembno je, da jo boste delali s srcem in zaupanjem, iz slovenskih sestavin in pod odličnim mentorstvom mojstrov.

O slovenski potici boste od zaslužnega profesorja Univerze v Ljubljani, dr. Bogataja, izvedeli anekdote, s katerimi boste, ob svoji velikonočni potici, blesteli ob družinski praznični mizi.

10 izžrebancev (na potica@adriamedia.si nam pišite, zakaj si želite peči potico z nami) bo v sredo, 9. aprila 2014, ob 16. uri peklo pravo tradicionalno slovensko orehovo potico z Mercatorjevimi mojstri v Kranjskem kolačku (Cesta na Okroglo 3 v Naklem).

Pridružil se nam bo tudi zaslužni profesor Univerze v Ljubljani, dr. Janez Bogataj.

5 tistih, ki ne boste mogli biti z nami, čaka dodaten žreb za podpisano knjigo prof. dr. Bogataja, Potice iz Slovenije.