Ta okus sladolednih palčk Al!ve je razglašen za najboljši veganski ali vegetarijanski prigrizek na svetu

Ta okus sladolednih palčk Al!ve je razglašen za najboljši veganski ali vegetarijanski prigrizek na svetu (foto: Alive promocijsko gradivo) Alive promocijsko gradivo
18. 11. 2021 Promocijsko sporočilo

Na mednarodnem tekmovanju V-Label so bile sladoledne palčke AL!VE Chia & Blueberry razglašene za najboljši veganski ali vegetarijanski prigrizek na svetu.

Incom LEONE je z zmago na mednarodnem tekmovanju V-Label našel svoje mesto med vodilnimi svetovnimi podjetji, ki z inovativnimi izdelki, ustvarjenimi na rastlinski osnovi, postavljajo prehrambne trende.

Ker verjamemo, da si zaslužimo boljšo izbiro, AL!VE predstavlja posvečenost našega podjetja stalnemu razvoju sladoledov in čokolad. Zmaga je toliko slajša, ko se zavemo, da je letos na tekmovanju V-Label v vseh kategorijah sodelovalo več kot 500 najrazličnejših izdelkov, z zmago pa smo kot Incom LEONE potrdili svoje mesto med vodilnimi prehrambnimi podjetij na svetu,” je sodelovanje na tekmovanju V-Label komentiral Boštjan Jerončič, izvršni direktor Incom LEONE. 

Alive promocijsko gradivo
Več kot 43.000 ljubiteljev veganske in vegetarijanske hrane izbralo svoje favorite

Mednarodno komisijo letošnjega tekmovanja V-Label je sestavljalo 15 članov, v sestavi najvidnejših veljakov svetovne veganske in vegetarijanske prehrambne industrije ter predstavnikov izbranih nevladnih organizacij. Svoje glasove je oddalo tudi 11 vodilnih prehrambnih vplivnežev, ki imajo skupaj več kot milijon sledilcev. Pri nagrajevanju pa je sodelovalo tudi občinstvo – najljubši veganski ali vegetarijanski izdelki so skupaj prejeli skoraj 43.000 glasov! 

Sladoledi AL!VE so že nekaj let zapored med najbolj prodajanimi sladoledi v Sloveniji, novo nagrado pa so si prislužili s sladolednimi palčkami AL!VE Blueberry & Chia. Inovativni prigrizek predstavlja zamrznjen kokosov desert z grozdnim sokom in chia semeni, zamrznjen desert z borovnicami in s sokom iz jagod acai, polnjen z brusničnim prelivom. 

Značke: alive sladoled